Ελένη Μενεγάκη: Η “αλήθεια” της για τον ανταγωνισμό των ιδιωτικών καναλιών στο ξεκίνημά της

Η Ελένη Μενεγάκη και το πάνελ της εκπομπής της στο MEGA, έκανε την Τετάρτη μια αναδρομή στο παρελθόν, με αφορμή ένα θέμα για τη μυθοπλασία στα ελληνικά κανάλια, κατά την οποία αναπόλησε τον ανταγωνισμό που υπήρχε ανάμεσα στα πρώτα ιδιωτικά κανάλια της ελληνικής τηλεόρασης.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην περίοδο εκείνη που δούλευε στο τηλεοπτικό κανάλι του ANT1 και μοιράστηκε τις αναμνήσεις της σχετικά με τις φορές εκείνες που οι εκπομπές προσπαθούσαν να εξασφαλίσουν καλεσμένους – φαβορί – για την εκπομπή τους. Συγκεκριμένα, η ομάδας της εκπομπής “Ελένη” αναφερόταν στην σειρά “Ψίθυροι καρδιάς”.

Τι θυμήθηκε η Ελένη Μενεγάκη για τον ανταγωνισμό των ελληνικών τηλεοπτικών καναλιών στο παρελθόν

“Ήμουν στον ΑΝΤ1 και στον “Πρωινό Καφέ” και όλους τους πρωταγωνιστές από αυτό το σίριαλ ήθελα πάρα πολύ, όπως κι όλη η ελληνική τηλεόραση, να τους δει – περιμέναμε, περιμέναμε να περάσουν οι μήνες να μπορείς και συ να καλέσεις. Ήταν λίγο ζόρικα τα πράγματα τότε στην τηλεόραση πριν 25 χρόνια.”

“Δεν ήταν τόσο απλά ‘κάνει επιτυχία το MEGA…Α ωραία θα πάρει και ο ΑΝΤ1 ή το ανάποδο’. Έλεγες θα έρθει ποτέ σε μένα να μου τα πει; Ακόμα θυμάμαι, όταν είχαμε καλέσει τον πρώτο από εκείνη την σειρά “, εξήγησε η Ελένη Μενεγάκη.

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος επενέβη, λέγοντας την δική του εμπειρία στην ελληνική τηλεόραση εκείνης της εποχής: “Όταν ήμασταν στον ΑΝΤ1 στην αρχή είχαμε ένα δέος με το MEGA, φαντάζομαι και το MEGA με τον ΑΝΤ1. Υπήρχε ένας ανταγωνισμός έντονος. Ήταν η αρχή της ιδιωτικής τηλεόρασης.”.

“Όταν πρωτοήρθαμε εδώ τον Απρίλη και πήγαμε στο γραφείο που μας δώσανε στη Συγγρού, στα παραδίπλα γραφεία υπήρχαν κυρίες, οι οποίες κάνανε οργάνωση του αρχείου του Mega. Το μόνο που ήθελα να κάνω ήταν να ρίξω μια βουτιά σε αυτό το αρχείο.”, κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ