Ελένη Φουρέιρα: “Λύγισε” στην πρώτη εμφάνισή της μετά τον θάνατο του Mad Clip

Την πρώτη της συναυλία μετά τον θάνατο του Mad Clip έδωσε το απόγευμα της Παρασκευής η Ελένη Φουρέιρα.  Η συγκεκριμένη εμφάνιση ήταν προγραμματισμένο να γίνει μαζί με τον Mad Clip για το Playmotion 2021, όμως δυστυχώς η μοίρα είχε άλλα σχέδια για τον γνωστό τράπερ.

Η τραγουδίστρια, που βγήκε για πρώτη φορά στη σκηνή μετά τον θάνατο του Mad Clip, ήταν πολύ συγκινημένη. Μίλησε για τον καλό της φίλο, ενώ ερμήνευσε την επιτυχία τους «Μπορεί», με τη φωνή της να “σπάει”. Οι δυο τους είχαν γυρίσει το βίντεο κλιπ στις αρχές του καλοκαιριού και το τραγούδι ήταν από το απόλυτο hit στα μαγαζιά.

Ελένη Φουρέιρα:  Θα είσαι πάντα στην καρδιά μου

“Αυτή η στιγμή ήταν και είναι για μένα η πιο δύσκολη στιγμή της βραδιάς, γιατί την αποψινή συναυλία δεν θα την έκανα μόνη μου. Θα την έκανα με τον αγαπημένο μου φίλο, Mad Clip, που δυστυχώς δεν είναι πια κοντά μας” είπε η Ελένη Φουρέιρα.

“Να πω ότι οι καλλιτέχνες δεν πεθαίνουν ποτέ. Τα τραγούδια σου θα είναι πάντα εδώ κοντά, θα είσαι πάντα εδώ κοντά μας. Θα είσαι πάντα στη δική μου καρδιά και ειδικά το επόμενο κομμάτι, κάθε φορά που θα το τραγουδάω, πια μόνη μου, θα είναι σαν να το τραγουδάμε μαζί” ανέφερε βουρκωμένη η τραγουδίστρια.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η Ελένη Φουρέιρα για τον Mad Clip

Mad Clip: Το τραγούδι που είχε πει μαζί με την Ελένη Φουρέιρα στον γάμο πριν από το τροχαίο

Οι δύο καλλιτέχνες είχαν ανέβει στην πίστα το βράδυ της 1ης Σεπτεμβρίου για να τραγουδήσουν μαζί για χάρη του νεόνυμφου ζευγαριού.

Ο γάμος, στον οποίο ήταν καλεσμένος ο Mad Clip, ήταν της Λίας Παπαδοπούλου με τον Γιώργο Μπενιουδάκη. Πρόκειται για την PR Manager της δισκογραφικής εταιρείας Panik Records, η οποία ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον σκηνοθέτη.

Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο Γιώργος Αρσενάκος. Στο πάρτι που ακολούθησε στο Island βρέθηκαν πολλά ονόματα από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Οι δυο καλλιτέχνες είχαν ανεβάσει stories στον λογαριασμό τους στο Instagram από το γαμήλιο πάρτι της PR Manager της Panik Records, Λίας Παπαδοπούλου με τον Γιώργο Μπενιουδάκη.

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Mad Clip είχαν πρόσφατα κάνει πολύ μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι “Μπορεί”.Φουρέιρα και Mad Clip επρόκειτο να κάνουν κοινή εμφάνιση στις 10 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της Ημέρας Θετικής Ενέργειας με την Ελένη Φουρέιρα να κάνει την παρακάτω ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram. Το συγκεκριμένο instastory ανέβηκε μόλις λίγες ώρες προτού ο Mad Clip φύγει από τη ζωή.

foureira story

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ