Ελένη Φουρέιρα: Φωτογραφίζεται για πρώτη φορά σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Η Ελένη Φουρέιρα φωτογραφίζεται πρώτη φορά σε προχωρημένη εγκυμοσύνη για το περιοδικό Vogue Greece. Η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο σύντροφός της, Αλμπέρτο Μποτία, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς σε λίγο καιρό θα γίνουν γονείς.

Η Ελένη Φουρέιρα, που διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της, παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη μετά την ανακοίνωση της χαρμόσυνης είδησης. Μιλά για την εγκυμοσύνη της, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, τα παιδικά της χρόνια , τη σχέση της με το κοινό που την ακολουθεί πιστά και όσα ετοιμάζει για την πολυαναμενόμενη επιστροφή της στη σκηνή.

Η φωτογράφιση έγινε από τον Ισπανό Alvaro Beamud Cortes, με έδρα το Μιλάνο. Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης έχει φωτογραφίσει celebrities για διεθνή έντυπα, όπως η Eva Green, ο Javier Bardem και η Sara Sampaio, καθώς και καμπάνιες μεγάλων οίκων μόδας όπως Armani, Dolce Gabbana και Bulgari.

Η Ελένη Φουρέιρα αναμένεται να γεννήσει κοντά στα τέλη Φεβρουαρίου και σύμφωνα με πληροφορίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας το μωρό είναι αγόρι.

Ελένη Φουρέιρα

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ