Ελένη Χατζίδου: Η αποκάλυψη για γνωστό τραγουδιστή – «Με έπιασε ταχυκαρδία, δεν το έχω πει ούτε στην μητέρα μου»

Σε μία προσωπική εξομολόγηση προχώρησε το πρωινό της Πέμπτης (15/2) η Ελένη Χατζίδου, μέσα από την εκπομπή της.

Η τραγουδίστρια, με αφορμή την παραδοχή της Καίτης Γαρμπή για τους καλλιτέχνες που βγάζουν μία ψεύτικη εικόνα προς τον κόσμο, αναφέρθηκε σε μία πολύ δυσάρεστη εμπειρία που είχε στο παρελθόν, και μάλιστα πάνω στη σκηνή. Αρνητικός πρωταγωνιστής στην ιστορία που αποκάλυψε ένας συνάδελφός της με τον οποίο είχε συνεργαστεί.

«Όλοι έχουμε συγκεκριμένους ανθρώπους κάπως στο μυαλό μας και τελικά αυτό δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Τους απομυθοποιείς και μετά δεν μπορείς να δεις ούτε το ταλέντο τους. Μπαίνοντας σε αυτόν τον χώρο όλοι μας είχαμε ανθρώπους ψηλά, έχω απομυθοποιήσει πάρα πολύ κόσμο», είπε η Ελένη Χατζίδου στον αέρα του Breakfast@Star.

«Όταν διάβασα το θέμα, με έπιασε μία ταχυκαρδία και θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σας. Είναι κάτι που δεν το έχω μοιραστεί ούτε με τη μητέρα μου για να καταλάβετε», συνέχισε η τραγουδίστρια, αποκαλύπτοντας τι συνέβη.

«Είχα έναν τραγουδιστή πάρα πολύ ψηλά, με τον οποίο όταν έμαθα ότι θα συνεργαστώ μαζί του συγκινήθηκα. Βγήκαμε στη σκηνή μαζί, κάναμε ντουέτο και πάνω στη σκηνή εκεί που τραγουδάμε, άπλωσε το χέρι του και με έπιασε χαμηλά. Όλοι καταλαβαίνετε τι έκανε ακριβώς», είπε η Ελένη Χατζίδου.

«Δεν έκανα τίποτα. Το είπα μόνο στην τότε σχέση μου. Δεν μπορώ να σας εξηγήσω… Ψιλοχαμογέλασα, δεν είχα τη δύναμη να φύγω ή να πω κάτι στο κοινό. Ούτε τώρα έχω τη δύναμη να πω το όνομά του. Μετά έμαθα ότι αυτά τα κάνει κατά κόρον, δηλαδή αυτό δεν ήταν και τίποτα. Το μόνο που έκανα ήταν να ζητήσω να μην ξαναβγούμε μαζί στο ντουέτο, δεν χάλασα τη συνεργασία», κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ