Ελένη Χατζίδου για Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Είχα θυμώσει τόσο πολύ, ήθελα εγώ να το ανακοινώσω»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ήταν χθες (5/2) ο Γιάννης Στάνκογλου. Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός μίλησε και για τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν για την προσωπική του ζωή πρόσφατα. Η Ελένη Χατζίδου σήμερα, μέσα από την εκπομπή της, σχολίασε τα όσα είπε ο Γιάννης Στάνκογλου και εξομολογήθηκε μία παρόμοια δική της δυσάρεστη εμπειρία.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Χατζίδου είπε: «Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε όλα. Θα σας πω ένα παράδειγμα. Όταν εγώ ήμουν έγκυος, δεν το είχα ανακοινώσει, το είχα πει μόνο στους πολύ κοντινούς μου. Και κάποια στιγμή η πρώτη εκπομπή που βγήκε και το αποκάλυψε ήταν το “Happy Day”, η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Είχα θυμώσει τόσο πολύ! Πραγματικά δεν θυμάμαι να έχω θυμώσει στην ζωή μου. Γιατί ήταν κάτι που ήθελα εγώ να το ανακοινώσω, να πω εγώ τη χαρά μου, ήταν κάτι που ίσχυε και ήταν κάτι που είναι χαρούμενο».

«Μιλήσαμε μετά, τα έχουμε λύσει με την Σταματίνα. Αλλά θέλω να πω ότι πού σταματάνε τα όρια; Μέχρι που μπορεί κάποιος να ανακοινώσει κάτι που ακόμα εσύ μπορεί να μην θες να το πεις», πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ