Ελένη Χατζίδου-Ετεοκλής Παύλου: Αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου και της βάπτισης της κόρη τους

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου. Έπειτα από δύο αναβολές λόγω κορονοϊού, το ζευγάρι θα επισφραγίσει τον έρωτά του, ενώ θα ακολουθήσει και η βάπτιση της κόρης του.

Σύμφωνα με το fthis.gr η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου έχουν ετοιμάσει γι’ αυτή την ξεχωριστή ημέρα ένα τραγούδι που θα πουν μαζί. Ο τίτλος είναι “Η δική μας πρεμιέρα” σε μουσική και στίχους Κυριάκου Γαληνού και θα κυκλοφορήσει την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου.

Όπως αναφέρει το προσκλητήριο, το μυστήριο θα γίνει στο παρεκκλήσι του Αγίου Νικολάου στο κτήμα «Πολυχώρος Ονείρων».  Η κόρη της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου θα πάρει τα ονόματα Μελίτα- Δήμητρα.

Προσκλητήριο

Ελένη Χατζίδου-Ετεοκλής Παύλου: Δύο μυστήρια και τούρτα-έκπληξη

 

Χατζίδου-Παύλου

Τις λεπτομέρειες για τον γάμο του ζευγαριού και τη βάπτιση της κόρης τους είχε αποκαλύψει με δημοσίευμα της η Realnews στις αρχές Ιουνίου.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Θρησκευτικός γάμος και βάπτιση μαζί για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, στις 4 Σεπτεμβρίου, σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο.

Λόγω της πανδημίας, το ζευγάρι αναγκάστηκε να αλλάξει την αρχική ημερομηνία των δύο μυστηρίων, αλλά αυτό είχε τελικά και τα θετικά του, αφού οι δυο τους είχαν περισσότερο χρόνο να κάνουν τις ετοιμασίες και να βρουν αυτό που πραγματικά επιθυμούν.

Ο αριθμός των προσκεκλημένων παραμένει περιορισμένος, καθώς θα έχουν κοντά τους μόνο πολύ στενούς φίλους και συγγενείς.
«Θα βαφτίσουμε την κόρη μας σε κλειστό κύκλο στις 4 Σεπτεμβρίου. Νονοί της θα είναι ο επιχειρηματίας Θωμάς Παπαδόπουλος, η personal trainer Αντι Γιαννακοπούλου, ενώ θα μας παντρέψει η επιχειρηματίας Ειρήνη Ζέη, ανιψιά της Καίτης Γαρμπή.

Την οργάνωση του γάμου έχει αναλάβει η Όλγα Καραβερβέρη και το υπέροχο νυφικό μου ο Stylianos. Η μικρή θα πάρει το όνομα Μελίτα-Δήμητρα. Μελίτα ήταν το όνομα που άρεσε και στους δυο μας, ενώ Δήμητρα ονομάζεται η μητέρα του Ετεοκλή», είχε δηλώσει στη Realnews η πανευτυχής Ελ. Χατζίδου.

Έπειτα, λοιπόν, από δύο ακυρώσεις, το πάρτι της ζωής της θα πραγματοποιηθεί λίγο έξω από την Αθήνα, με λιγοστούς, αλλά αρκετούς για εκείνη και τον σύντροφό της, προσκεκλημένους.

Αν και η διαφορά ηλικίας είχε απασχολήσει στην αρχή τη γνωστή τραγουδίστρια, καθώς είναι μεγαλύτερη κατά 10 χρόνια από τον σύζυγό της, αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να τους κρατήσει χωριστά. Τέσσερις μήνες μετά τη γνωριμία τους, η Ελένη έμαθε ότι κυοφορεί τον καρπό του έρωτά τους και εννέα μήνες μετά η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε.
Η μετάθεση της ημερομηνίας του θρησκευτικού γάμου και της βάπτισης της 20 μηνών κόρης τους τούς βγήκε σε καλό, καθώς είναι κοντά με την ημερομηνία γέννησης της μικρής. Η Μελίτα-Δήμητρα γεννήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου και τα δύο μυστήρια έχουν προγραμματιστεί για τις 4 του ίδιου μήνα.

Η έκπληξη, λοιπόν, της μεγάλης βραδιάς θα είναι ο εορτασμός των δεύτερων γενεθλίων της κόρης τους, που ήρθε για να δώσει νέο νόημα στη ζωή και των δύο. Εμβολιασμένοι και πανέτοιμοι, η Ελένη και ο Ετεοκλής ανυπομονούν να γιορτάσουν την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ