Εκνευρίστηκε η Εύη Βατίδου: «Εσείς το λέτε αυτό, είναι διαφορετικό αυτό που είπες εσύ»

Ο Αλέξης Κούγιας το βράδυ της Δευτέρας (5/2) ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή, «Στιγμές». Μεταξύ άλλων ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε για την ακίνητη περιουσία του και δήλωσε ότι: «Δε ξέρω αν είναι σωστό να αφήσεις και μεγάλη περιουσία στα παιδιά σου».

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν την Εύη Βατίδου και την ρώτησαν για τα όσα είπε ο πρώην σύζυγός της, ενώ το μοντέλο και παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό της με τις ερωτήσεις που της έγιναν.

«Όντως ο Αλέξης έχει πολύ ωραία σπίτια, δεν ξέρω αν είναι σε όλη την Ελλάδα, αλλά γνωρίζω μερικά», εξήγησε η Εύη Βατίδου.

Στη συνέχεια ανέφερε: «Είπε δημόσια ο Αλέξης Κούγιας ότι δεν θα αφήσει τα σπίτια στα παιδιά του; Που είναι η δήλωσή του; Εσείς το λέτε αυτό. Που έχει δηλώσει κάτι τέτοιο».

«Είναι διαφορετικό αυτό που είπες εσύ, με αυτό που είπε εκείνος. Είναι δικό του θέμα αυτό, προσωπικό. Δεν γνωρίζω σε ποια ακίνητη περιουσία αναφέρεται. Δεν ξέρω τι έχει κάνει ο Αλέξης μετά τον γάμο μας.

Δεν είμαι η αρμόδια για να απαντήσω σε αυτό. Είχαμε πάρει κάποια σπίτια μαζί, στη Μύκονο, στην Αράχωβα και κάποια άλλα. Δεν γνωρίζω αν στην πορεία έφτιαξε και άλλη περιουσία ο πρώην σύζυγός μου», τόνισε το μοντέλο εμφανώς ενοχλημένο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Κούγιας είχε πει: «Από το κόμπλεξ μου που δεν είχαμε σπίτι, μέναμε σε υπόγεια, ήθελα να γίνω πλούσιος για να κάνω σπίτια και να πάρω αυτοκίνητα. Και είμαι ισορροπημένος γιατί αυτό έγινε με έναν υγιή τρόπο. Δε βρήκα χρόνο για να κάνω διακοπές, να ευχαριστηθώ τα σπίτια μου. Λόγω του κόμπλεξ που σας είπα, έχω σπίτια σε όλη την Ελλάδα, έχω τα ωραιότερα σπίτια, από την Κρήτη μέχρι τους Οθωνούς, στη Μύκονο, το Μεγανήσι. Δεν έχω πάει ποτέ».

«Ζήτημα να πηγαίνω κανένα Σαββατοκύριακο. Μου ζητάνε να τα νοικιάσω και δε θέλω να μπει κάποιος να κοιμηθεί μέσα. Μου ζητάνε να τα πουλήσω και λέω όχι γιατί θέλω να τα βλέπω. Το κόμπλεξ του φτωχού, επειδή δεν είχαμε περιουσία και τη μοναδική περιουσία που είχε ο πατέρας μου μας την πήραν οι τοκογλύφοι, είναι πάρα πολλά ακίνητα. Δε μου αρέσει να μιλάω γι’ αυτό», είχε προσθέσει.

«Δε ξέρω αν αυτό ήταν σωστό ή όχι και δε ξέρω αν είναι σωστό να αφήσεις και μεγάλη περιουσία στα παιδιά σου. Δε μου άρεσε να έχω λεφτά στην τράπεζα. Μόλις μάζευα πέντε δεκάρες, πήγαινα και αγόραζα ένα οικόπεδο, ένα σπίτι, να αγοράσω το ωραιότερο γραφείο της Αθήνας», είχε σημειώσει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ