Η Μάγισσα – Spoiler: Ο Μάρκος και η Μεταξία χωρίζουν

Εξελίξεις που κόβουν την ανάσα έρχονται στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα». Όπως είδαμε η Κερασίνα αποκάλυψε μπροστά σε όλους την παράνομη σχέση της Μεταξίας και του Τζανή και οι τηλεθεατές αγωνιούν για όσα θα ακολουθήσουν.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του TiVi Σίριαλ, η αποκάλυψη της σχέσης αυτής θα οδηγήσει την Μεταξία και τον Μάρκο στο να χωρίσουν. Ο γάμος τους από την αρχή δεν βασιζόταν σε γερά θεμέλια, και ο παράνομος δεσμός του Τζανή με την γυναίκα του αδελφού του ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Η Μεταξία επιστρέφει στον πύργο των Γερακάρηδων

Η Μεταξία επιστρέφει στον πύργο του πατέρα της, αποφασισμένη να χωρίσει με τον άντρα της: «Δεν τον αγαπάω, τον σιχαίνομαι! Και όλους εκεί μέσα», λέει και ο Σπήλιος διαφωνεί κάθετα στο να χωρίσουν: «Δεν δέχομαι να χωρίσεις με τον Μάρκο! Αυτός ο γάμος δεν θα λήξει έτσι! Θα λογαριαστώ με τον γαμπρό μου, αλλά εσύ θα γυρίσεις εκεί μέσα κυρά και καπετάνισσα», της τονίζει, ενώ η Κυπριανή συμπληρώνει: «Καλά λέει ο πατέρας σου, κόρη μου. Έκανες ένα τραγικό λάθος, δεν το αμφισβητεί κανείς, αλλά δεν θα διαλύσεις τον γάμο σου για τον Τζανή».

Η Μεταξία επιμένει: «Μα δεν καταλαβαίνετε ότι δεν τον θέλω, δεν τον αγαπάω, δεν θέλω να ξαναδώ τον Μάρκο Λάσκαρη μπροστά μου», λέει και κλείνεται στο δωμάτιό της.

Στο μεταξύ, η Γερακίνα που έχει επιστρέψει στον πύργο, έχοντας μίσος για τους Γερακάρηδες, αλλά και βλέποντας το πόσο υποφέρει η κόρη της, θέλει να την πάρει μαζί της και να φύγουν. Όμως, η Μεταξία έχει άλλα σχέδια στο μυαλό της και είναι αποφασισμένη να πετύχει αυτό που θέλει με όποιο κόστος.

Ο Μάρκος και ο Μιχαήλ συγκρούονται

Όμως και ο Μάρκος θέλει να χωρίσει με τη Μεταξία: «Δεν θέλω μια τέτοια γυναίκα! Με ντρόπιασε σε όλη τη Μάνη, θα με συζητάνε εξαιτίας της και του Τζανή», εξηγεί στους γονείς του, οι οποίοι επίσης θέλουν να τον αποτρέψουν από έναν χωρισμό. «Είσαι θυμωμένος ακόμα και λογικό. Πέσαμε όλοι από τα σύννεφα! Αυτό που έκανε ο καφός σου είναι εξωπραγματικό, ασυγχώρητο! Όμως, εμείς στην οικογένειά μας έχουμε μάθει να ξεπερνάμε τις δυσκολίες, όπως κι αν έρθουν τα πράγματα. Ποτέ κανείς καπετάνιος δεν χώρισε και δεν θα το κάνεις λοιπόν ούτε κι εσύ», του ξεκαθαρίζει ο Μιχαήλ.

Κι ενώ Μεταξία και Μάρκος είναι εγκλωβισμένοι σ’ έναν γάμο που δεν θέλουν, τελικά όπως θα δούμε σε επόμενα επεισόδια, οι δυο τους θα καταφέρουν τελικά να πάρουν διαζύγιο και επίσημα από την εκκλησία, όπως εκείνη την εποχή γινόταν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ