Έφη Πίκουλα για Τάκη Βουγιουκλάκη: Τον έχασα στα χέρια μου, στις 3 τα ξημερώματα είδα τον θάνατο πρόσωπο με πρόσωπο

Η Έφη Πίκουλα έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και στον Κωνσταντίνο Αρκά. Η ηθοποιός «άνοιξε» την καρδιά της όσον αφορά στην ζωή της σήμερα, ύστερα από την απώλεια του συζύγου της, Τάκη Βουγιουκλάκη, μίλησε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ενώ αναφέρθηκε και στην μητρότητα.

«Το σπίτι μου είναι ο χώρος που φτιάξαμε με τον άντρα μου, Τάκη Βουγιουκλάκη. Μετά από αυτά που πέρασα, που έχασα τον σύντροφό μου, το σπίτι μου είναι το καταφύγιό μου. Ασφαλώς και νιώθω μόνη, αλλά καλύπτω τη μοναξιά μου με πολλές ασχολίες. Έχω την θεατρική ομάδα του δήμου Βριλησσίων που σκηνοθετώ 14 χρόνια», είπε αρχικά η Έφη Πίκουλα.

Και συμπλήρωσε η ηθοποιός: «Είναι δύσκολη η ζωή μετά τον χαμό του Τάκη. Η Αλίκη είχε πει ότι ήταν ο άνδρας του εαυτού της και μάλιστα το κορόιδευα τότε. Και εγώ τώρα πρέπει κι εγώ να γίνω ο άνδρας του εαυτού μου. Τον άνδρα μου τον έχασα στα χέρια μου, στις 3 τα ξημερώματα είδα τον θάνατο πρόσωπο με πρόσωπο. 30 χρόνια κοινής συμβίωσης. Ήταν πανέμορφα με πολλή αγάπη. Θέλω να τον θυμάμαι, δε γίνεται να ξεχάσω μια ζωή 35 χρόνων», ενώ σχετικά με την μητρότητα η ίδια ανέφερε πως: «Το καμπανάκι της μητρότητας χτύπησε. Ήταν προσωπική μου επιλογή. Ο Θεός μου τα έδωσε όλα, αλλά ήταν θέμα δικό μου. Νιώθω ότι εγώ πήρα την ευθύνη, άρα πρέπει να το επωμιστώ όλο».

Για την Αλίκη Βουγιουκλάκη η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως: «Η Αλίκη ήταν τα πάντα για μένα, ήταν μάνα, αδερφή και μου στάθηκε πάρα πολύ. Όταν με πρωτοείδε μου είχε πει “σε ευχαριστώ που είσαι στην ζωή του αδερφού μου και σε αγαπάει πολύ».

Και ανέφερε στην συνέχεια η Έφη Πίκουλα: «Στο τέλος ήμασταν τρεις μήνες στο νοσοκομείο συνέχεια. Είχε υπομονή φοβερή και μια αισιοδοξία απίστευτη. Ήθελε λίγους ανθρώπους μέσα. Μην ακούτε αυτά που λένε ότι έμπαινε ο τάδε, έμπαινε ο τάδε. Πολύ λίγοι ήταν αυτοί που έμπαιναν μέσα στην σουίτα του νοσοκομείου που ήταν η Αλίκη. Γνωρίζαμε από την αρχή την πραγματική αλήθεια, το ξέραμε το τέλος και το περιμέναμε. Η Αλίκη δεν είχε καταλάβει την αλήθεια, δεν την άφηναν τα αδέρφια της να καταλάβει για να νιώσει πιο καλά. Τόσο πολύ δεν ήξερε και καλώς δεν ήξερε».

Δείτε το βίντεο: 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ