Έχουμε το τέλειο hack για περισσότερο όγκο στα μαλλιά

Βρήκαμε το τέλειο hack για να δημιουργείτε περισσότερο όγκο στα μαλλιά σας, χωρίς πιστολάκι ή κάποιο προϊόν styling, και απαιτεί λιγότερο από ένα λεπτό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Chen (@emmachenartistry)

Σκρολάροντας στο Instagram, πέσαμε πάνω στο προφίλ της makeup artist και hair stylist, Emma Chen και εντοπίσαμε ένα πολύ απλό κόλπο για το τέλειο messy look, δίνοντας όγκο και υφή στα μαλλιά σας.

Το “pinch hair hack”, είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιώντας τα χέρια σας “τσιμπάτε” τις μπροστινές τούφες των μαλλιών σας από τις ρίζες προς τα πάνω.

Δείτε το παρακάτω βίντεο, και θα καταλάβετε. Τόσο απλό, πραγματικά!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Chen (@emmachenartistry)

Το “τσίμπημα” των δύο μπροστινών τμημάτων των μαλλιών σας, αυτών ανάμεσα στην χωρίστρα σας, είναι αυτό που θα κάνει την διαφορά, όταν θέλετε να πετύχετε το cool-girl look. Τσιμπώντας αυτό το τμήμα και δίνοντας του έξτρα όγκο, δημιουργείται την ψευδαίσθηση των curtain bangs και προσθέτετε κίνηση – ένα lifting εφέ – συν ότι τονίζετε το σχήμα που έχουν πάρει φυσικά τα μαλλιά σας.

Είναι το τέλειο τρικ για να πλαισιώσετε το πρόσωπο σας, και να ανανεώσετε το hair look σας μέσα στη μέρα, και δεν χρειάζεται να βρίσκεστε καν μπροστά από έναν καθρέφτη.

Πηγή: InStyle

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ