Δούκισσα Νομικού – Δημήτρης Θεοδωρίδης: Η ρομαντική απόδραση για δύο

Της Αλεξάνδρας Αντωνίου

Έπειτα από μια απαιτητική χρονιά με πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, η λαμπερή Δούκισσα Νομικού, που παρουσίαζε την εκπομπή «Super make over» στον ΣΚΑΪ, απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα του Αιγαίου. Η 34χρονη παρουσιάστρια και Σταρ Ελλάς 2007 βρίσκεται στο αγαπημένο της νησί, τη Μύκονο, μαζί με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη και τα δύο παιδιά τους, τον τρίχρονο Σάββα και τη μόλις δύο ετών Αναστασία.

Το ζευγάρι διαθέτει ένα κυκλαδίτικης αισθητικής σπίτι στον Άγιο Στέφανο και με κάθε ευκαιρία οργανώνει μια απόδραση στο Νησί των Ανέμων. Είναι το μέρος όπου περνούν όλα τα καλοκαίρια τους από την ημέρα που γνωρίστηκαν, το καλοκαίρι του 2014.

Οι διακοπές ξεκίνησαν με τους καλύτερους οιωνούς. Κάθε μέρα ζουν ξέγνοιαστες στιγμές στο ονειρεμένο σκηνικό της Μυκόνου. Εκτός από τις υπόλοιπες υποχρεώσεις του στον όμιλο Κόκκαλη, ο Δ. Θεοδωρίδης δραστηριοποιείται επαγγελματικά στη Μύκονο και έτσι περνούν σχεδόν όλο το καλοκαίρι στο νησί, συνδυάζοντας business and pleasure.

Ήλιος, βουτιές και παιχνίδια στις όμορφες παραλίες της Μυκόνου συνθέτουν την καθημερινότητα της Δούκισσας και του Δημήτρη, που περνούν πολύ χρόνο με τα παιδιά τους και διασκεδάζουν μαζί τους.

Ταξίδι για δύο

Η Δούκισσα και ο Δημήτρης είναι ένα από τα ωραιότερα ζευγάρια, που έχουν μια ισορροπημένη ζωή, με την οικογένειά τους να είναι η βάση και η δύναμή τους.

Η όμορφη παρουσιάστρια πάντα βρίσκει ευκαιρία να δείχνει τη μεγάλη της αγάπη στα παιδιά και στον σύζυγό της. Πρόσφατα, μια ανάρτησή της για την επέτειο του γάμου τους ήταν χαρακτηριστική: «Είμαι το πιο τυχερό κορίτσι του κόσμου. Χρόνια μας πολλά, μωρό μου».

Η εξωστρέφεια της Δούκισσας είναι αποτέλεσμα της ευτυχίας που βιώνει καθημερινά. Στο πλευρό του συζύγου της έχει βρει τον τέλειο άνδρα. Ο Δημήτρης τής προσφέρει ασφάλεια, σιγουριά και πάνω απ’ όλα συναισθηματική ισορροπία. Η σχέση τους ωριμάζει σαν το καλό κρασί και κάθε χρόνος που περνά την κάνει πιο ουσιαστική. Και οι δύο λατρεύουν τις αποδράσεις και στόχος τους είναι να γνωρίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα μέρη του κόσμου. Έτσι, σχεδιάζουν μια ρομαντική απόδραση για δύο, σε προορισμό του εξωτερικού. Η Δ. Νομικού, τα τελευταία χρόνια, είχε πάρει την απόφαση να απέχει από την τηλεόραση και να αφιερωθεί στην οικογένειά της. Όμως, τώρα που τα παιδιά άρχισαν να έχουν πολλές δραστηριότητες, αισθάνθηκε πως είναι η κατάλληλη στιγμή να επιστρέψει, κάτι που έγινε στις αρχές της άνοιξης με το «Super make over» στον ΣΚΑΪ. Μέχρι στιγμής, τόσο ο σταθμός όσο και η ίδια κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους όσον αφορά το αν η εκπομπή θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν. Η παρουσιάστρια, όμως, έχει συμβόλαιο με το κανάλι και όλα δείχνουν πως, ακόμη κι αν το ριάλιτι μεταμόρφωσης δεν συνεχιστεί, θα παραμείνει στο Φάληρο και πιθανότατα στην απογευματινή ζώνη.

ΠΗΓΗ: Realife

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ