Δώρα Χρυσικού: Και συγγνώμη να μου ζητούσε ο Κιμούλης δε θα απέσυρα τις μηνύσεις

Η Δώρα Χρυσικού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην δικαστική διαμάχη με τον Γιώργο Κιμούλη, ενώ έδωσε και την δική της απάντηση, όταν ρωτήθηκε για το αν θα απέσυρε τις μηνύσεις στην περίπτωση που ο ηθοποιός της ζητούσε συγγνώμη.

«Όλα έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Πιστεύω ότι δεν θα υπάρξουν άμεσα κάποιες περαιτέρω εξελίξεις, διότι είναι αργές αυτές οι διαδικασίες. Δεν ξεκινήσαμε εμείς την δικαστική διαμάχη, εμείς λάβαμε μία αγωγή, εγώ δύο μηνύσεις, η κυρία Δούκα επίσης. Οπότε εμείς με έναν τρόπο είμαστε αμυνόμενοι επιτιθέμενοι. Είμαι σίγουρη ότι θα δικαιωθούμε» δήλωσε η Δώρα Χρυσικού.

Όσον αφορά στις δηλώσεις του Θοδωρή Αθερίδη η ηθοποιός σχολίασε: «Είναι δικαίωμα κάθε συναδέλφου να εκφράσει την προσωπική του άποψη. Εύχομαι το θεατρικό βήμα του κυρίου Κιμούλη να είναι επιτυχές».

«Δεν νομίζω ότι υφίσταται κάτι τέτοιο. Η αλήθεια δεν έχει αποχρώσεις, είναι μία. Εδώ αμφισβητείται η αλήθεια, τα γεγονότα. Πρόκειται για ζωές ανθρώπων που πόνεσαν, στιγματίστηκαν και το έφεραν ως τραύμα. Ποια συγγνώμη;» ήταν η απάντηση της Δώρα Χρυσικού, όταν ρωτήθηκε περί συγγνώμης από τον Γιώργο Κιμούλη.

Δείτε τι βίντεο: 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ