Μενεγάκη – Ουγγαρέζος: Viral τα 7 δευτερόλεπτα συνύπαρξης – Τι έχει συμβεί ανάμεσά τους

Το τελευταίο διάστημα αντικείμενο συζήτησης αποτελεί το γεγονός πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχει “εξαφανιστεί” από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη με αποκορύφωμα την περασμένη Παρασκευή, όταν η παρουσιάστρια συνυπήρξε στον τηλεοπτικό αέρα μόλις 7 δευτερόλεπτα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, έγινε viral το βίντεο που δείχνει την Ελένη Μενεγάκη να σηκώνεται από την καρέκλα της την στιγμή που ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βγαίνει στον αέρα για να παρουσιάσει την στήλη του.

Το συγκεκριμένο βίντεο σχολιάστηκε από τις περισσότερες ψυχαγωγικές εκπομπές το πρωί της Δευτέρας με την Αφροδίτη Γραμμέλη να αποκαλύπτει τι έχει συμβεί ανάμεσα σε Μενεγάκη και Ουγγαρέζο.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η δημοσιογράφος στην εκπομπή “Πρωινό μας”, πριν από λίγες εβδομάδες πραγματοποιήθηκε μια σύσκεψη κατά την οποία η Ελένη Μενεγάκη ζήτησε από τους συνεργάτες της να είναι πιο ενεργοί στην εκπομπή. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε με τρόπο που ενόχλησε την παρουσιάστρια και από εκείνη τη στιγμή άρχισε μια δυσκολία στη σχέση τους.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ