Dominic West: Ο ηθοποιός του «The Crown» αποκαλύπτει γιατί δεν μιλά πλέον με τον πρίγκιπα Χάρι

Ο Dominic West και ο πρίγκιπας Χάρι δεν μιλούν πλέον και ο ηθοποιός αποκαλύπτει τον λόγο.

«Χάσαμε κάπως την επαφή επειδή είπα πάρα πολλά σε μια συνέντευξη Τύπου, και έτσι, δεν μιλήσαμε μετά από αυτό», εξήγησε ο ηθοποιός του «Crown» κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της 24ης Δεκεμβρίου του «Sunday Morning» στο Times Radio.

Ο Dominic West, ο οποίος υποδύεται τον Βασιλιά Κάρολο Γ’ στη σειρά του Netflix, πιέστηκε περαιτέρω από την οικοδέσποινα Κέιτ ΜακΚαν να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τη διαλυμένη φιλία του με τον Δούκα του Σάσεξ. Εξήγησε ότι η διαμάχη τους συνέβη ένα χρόνο αφότου επέστρεψαν από τη φιλανθρωπική εκδήλωση Walking With the Wounded το 2013 – ένα ταξίδι με τραυματίες βετεράνους στην Ανταρκτική.

Αν και ο ηθοποιός δεν ανέφερε λεπτομέρειες, φαινομενικά αναφέρθηκε στα σχόλιά του στη συνέντευξη Τύπου το 2014. «Ο Χάρι ήταν σε μεγάλο βαθμό μέρος της ομάδας», είπε ο 54χρονος ηθοποιός, εκείνη την εποχή, σύμφωνα με το US Weekly.

«Φαινόταν να ειδικεύεται στην κατασκευή αποχωρητηρίων. Κατασκεύασε αυτή την απίστευτη καστροπολιτεία με μπλοκ για να κρατάει έξω τον άνεμο, και είχε ακόμη και μια θήκη για ρολό τουαλέτας». Αναλογιζόμενος τα προηγούμενα σχόλια την Κυριακή, ο ηθοποιός του «Wire» πρόσθεσε: «Νομίζω ότι με ρώτησαν τι κάναμε».

«Και τι κάναμε για να γιορτάσουμε όταν φτάσαμε εκεί και είπα μάλλον πάρα πολλά», συνέχισε.

Ο Dominic West – που συμμετέχει στο “The Crown” από την 5η σεζόν – εξήγησε περαιτέρω ότι η φιλία τους έληξε “πριν από πάνω από 10 χρόνια” και δεν μπόρεσε να ζητήσει από τον Χάρι, 39 ετών, συμβουλές για το πώς να παίξει τον Κάρολο.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο West αποκάλυψε επίσης ότι εμπόδισε τον γιο του, Senan West, να υποδυθεί τον νεαρό πρίγκιπα William στη δημοφιλή σειρά. Ο σταρ του “Chicago” είπε στους Radio Times ότι εμπόδισε τον 15χρονο να αναλάβει τον ρόλο επειδή ένιωθε άβολα με την ιστορία της 6ης σεζόν.

«Δεν μου άρεσε πολύ να κάνω τη σκηνή στο Balmoral [Κάστρο], λέγοντας σε ένα αγόρι ότι πέθανε η μητέρα του», εξήγησε ο Dominic, προσθέτοντας ότι ο γιος του έκανε «εξαιρετική» δουλειά παίζοντας τον έφηβο William την προηγούμενη σεζόν. «Κάλεσαν τον Σενάν πίσω γιατί έκανε τόσο καλή δουλειά, και ήταν υπέροχος, αλλά με ενόχλησε λίγο αυτό. Ήταν άδικο εκ μέρους μου γιατί ήθελε να το κάνει, αλλά δεν θα το είχα φανταστεί, για να είμαι ειλικρινής».

Εν τω μεταξύ, ο Χάρι ομολόγησε ότι παρακολούθησε την σειρά The Crown και ότι είναι «πιο άνετα» με το πώς οι παραγωγοί αφηγούνται την ιστορία της οικογένειάς του σε σύγκριση με άλλα έργα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ