Δολοφόνησαν την εγγονή του Μόργκαν Φρίμαν

Νεκρή σε πεζοδρόμιο του Μανχάταν και με μαχαιριές σε όλο της το σώμα βρέθηκε το πρωί της Κυριακής η 33χρονη θετή εγγονή του ηθοποιού Μόργκαν Φρίμαν, E’Dena Hines.

Η Hines ήταν εγγονή της πρώτης συζύγου του ηθοποιού Τζανέτ Αντέρ Μπράρντσο. Με τον γνωστό ηθοποιό, η 33χρονη είχε πολύ καλή σχέση, τον είχε συνοδεύσει αρκετές φορές σε δημόσιες εμφανίσεις του και όταν έγινε γνωστή η είδηση της δολοφονίας της, εκείνος έστειλε ένα μήνυμα στο facebook στο οποίο ευχαριστούσε τον κόσμο για την αγάπη και την υποστήριξη που έδειξε στην οικογένειά του μετά την είδηση της δολοφονίας της θετής του εγγονής.

 

Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα, η δολοφονία της 33χρονης έγινε στο πλαίσιο «εξορκισμού», καθώς ο 30χρονος σύντροφός της Lamar Davenport, ενώ τη μαχαίρωνε καλούσε τα «πνεύματα και τους διαβόλους να εγκαταλείψουν το κορμί της». Μάλιστα ο κάτοικος της περιοχής που κάλεσε την αστυνομία, είδε το συμβάν απ’ το παράθυρο του σπιτιού του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που δημοσιεύει η New York Post, o Davenport συνέχισε να μαχαιρώνει το άψυχο σώμα της Hines μέχρι που τον συνέλαβε η αστυνομία.

Η Hines φέρεται να μαχαιρώθηκε 16 φορές στο στήθος από τον φίλο της, ο οποίος υπέφερε από ψυχολογικά προβλήματα που είχαν ενταθεί το τελευταίο διάστημα εξαιτίας της χρήσης ναρκωτικών ουσιών.

Δείτε επίσης:

“Η Έιμι, λίγο πριν πεθάνει, πίστευε ότι είναι έγκυος”- ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ