Διονύσης Ατζαράκης: «Οι γονείς μου δεν έχουν χιούμορ» – «Πήγα σε εκκλησιαστικό σχολείο»

Ο Διονύσης Ατζαράκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και  μίλησε για τους γονείς του καθώς και την επιλογή του να γίνει stand up comedian.

Διονύσης Ατζαράκης: «Δεν έχω αυτοσκοπό τον γάμο, πρέπει να βγει λίγο οργανικά» – Τι είπε για Χάρις Αλεξίου και Κασσελάκη

Αρχικά είπε: «Το stand up είναι ένα performance που επικοινωνείς με τον κόσμο. Εγώ και ο αδερφός μου είχαμε ανέκαθεν χιούμορ, ενώ οι γονείς μου όχι. Η μητέρα μου μπορεί να γελάσει με κάποια αστεία. Ο πατέρας μου είναι δικηγόρος και δεν εκτιμά ιδιαίτερα το χιούμορ».

Ο Διονύσης Ατζαράκης ανέφερε πως αρχικά οι γονείς του αντέδρασαν καθώς δεν ακολούθησε το επάγγελμα του πατέρα του, ωστόσο στη συνέχεια αποδέχτηκαν την επιλογή του στηρίζοντάς τον.

Διονύσης Ατζαράκης: Η τηλεόραση δεν ξέρει πως να χειριστεί τους ανθρώπους του ίντερνετ – ΒΙΝΤΕΟ

«Η μητέρα μου λάτρευε ανέκαθεν τον Λάκη Λαζόπουλο, τώρα που παίζω μαζί του είναι ευτυχισμένη. Δεν δυσκολεύτηκα να πείσω την μητέρα μου να παίξει στα βίντεο μου, το δέχθηκε με πολλή χαρά. Πήγα σε εκκλησιαστικό σχολείο που δίδασκαν καλόγριες, δεν μπορώ να σου πω ότι πέρασα άσχημα. Έχω πτυχίο δημοσιογραφίας. Έχουμε σπουδάσει στην ίδια σχολή με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Έχω περάσει από διάφορες εκπομπές στο παρελθόν. Αυτό που έμαθα στα πάνελ είναι ότι δεν είμαι πολύ καλός σε αυτό», κατέληξε ο ηθοποιός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ