Dining in: Τι να φορέσετε σε ένα ρομαντικό δείπνο στο σπίτι

Δεδομένων των περιστάσεων, τα ρομαντικά δείπνα μεταφέρονται από τα πολυτελή εστιατόρια, τα μπαρ ακόμα και τις παραλίες… στο σπίτι! Ένα ραντεβού στο σπίτι θα γίνει η τέλεια ευκαιρία για να μοιραστείτε τις πιο προσωπικές στιγμές σας και φυσικά το τι θα φορέσετε θα μένει πάντα αναπάντητο, αλλά όχι για πολύ. Ετοιμάστε το δείπνο σας, ανάψτε τα κεράκια και αφήστε το τι θα βάλετε, πάνω μας…

Instagram @rosiehw

Slip dress: ο σωτήρας

Η πιο elegant και classy επιλογή με έναν αέρα ελαφρώς σέξι για μια ειδικά σχεδιασμένη βραδιά στο σπίτι. Το slip dress θα είναι παντός καιρού και θα φοριέται ακόμα και μέσα. Μια oversized μακριά ζακέτα θα μετατρέψει το look σε λίγο παραπάνω… σπιτικό.

Instagram @natasupernova

Cozy πουλόβερ με σατέν

Μια πιο άνετη επιλογή. Το ζεστό πουλόβερ θα δώσει μια casual πινελιά ενώ το σατέν είτε παντελόνι είτε φούστα, το luxury στοιχείο.

Instagram @annelauremais

Oversized blazer

Απλά και στιλάτα. Χρειάζεστε μόνο ένα άνετο σακάκι και ανάλαφρα μαλλιά. Είμαστε στο σπίτι, ακόμα και τα παπούτσια είναι περιττά.

Instagram @juliacourtes

Total black: μετράνε πάντα αλλά για ενδιαφέρον προσθέστε και κάποιες extra λαμπερές λεπτομέρειες. Διακριτικά κοσμήματα θα αναβαθμίσουν το chic outfit.

Instagram @chloelecareux

Cut out φλογερό φόρεμα: για να κόψετε την ανάσα του παρτενέρ σας. Όσο πιο αποκαλυπτικό τόσο το καλύτερο, εξάλλου θα είστε μόνοι στο σπίτι.

Instagram @rosiehw

Κλασικό midi knit: στο ίδιο μήκος κύματος με το slip dress, το πλεκτό θα αποτελεί πάντα την πιο safe αλλά ταυτόχρονα κομψή επιλογή.

Instagram @camillacoelho

Και αν δεν προλαβαίνετε να σκεφτείτε τι θα φορέσετε ανοίξτε την πόρτα με το μπουρνούζι! Θα τον αποζημιώσετε με το καλό φαγητό.

Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ