Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Έχω αποφασίσει να μην απαντήσω, το καταπίνω, όμως δεν μετανιώνω που το ξεκίνησα»

O Δημήτρης Ουγγαρέζος, με αφορμή τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου, μίλησε για τα όσα κατά καιρούς έχει πει ο ίδιος και έχουν συζητηθεί.

«Στην αρχή, στην πρώτη μου ατάκα, δηλαδή είτε το ξεκινάω εγώ είτε λέω τη γνώμη μου για κάτι, ξέρω τι θα γίνει, δεν το παίζω ανυποψίαστος, αλλά με τρώει και έτσι το λέω. Προσπαθώ να το κάνω με ευπρέπεια. Όμως, δεν το συνεχίζω γιατί ξέρω ότι έτσι και ξεκινήσει αυτός ο κυκεώνας, στο τέλος γινόμαστε όλοι ένας αχταρμάς και δεν ξέρω ποιος έχει δίκιο και άδικο. Την πρώτη ατάκα την κάνω, μετά δεν συνεχίζω και δεν απαντώ ποτέ» ανέφερε ο γνωστός παρουσιαστής.

Αναφορικά για το αν τον επηρεάζει ή όχι όλη αυτή η κατάσταση, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε χαρακτηριστικά: «Οποιοσδήποτε πει ότι δεν τον νοιάζει το τι λέγεται και όλο αυτό… Φυσικά και σε ζορίζει. Δεν μπορείς τα Σαββατοκύριακα να χτυπάνε τα τηλέφωνά σου, είδες τι είπε αυτός και είδες τι είπε εκείνος. Εγώ έχω αποφασίσει να μην απαντήσω, οπότε το καταπίνω, όμως δεν μετανιώνω που το ξεκίνησα. Μετά άσε τους να τρώγονται. Το δικαίωμα στην άποψη, από τη στιγμή που λέγεται με ευπρέπεια, είναι αναφαίρετο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ