Δημήτρης Γιώτης: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας, το τραγούδι που δεν κατέληξε στον Κιάμο και ο «διάσημος» πατέρας του

Καλεσμένος στο «The 2Night Show» βρέθηκε ο Δημήτρης Γιώτης και μεταξύ άλλων μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, για το τραγούδι του που έγινε επιτυχία και παραλίγο να δοθεί στον Πάνο Κιάμο αλλά και για τον πατέρα του.

Αρχικά, μιλώντας για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε ο τραγουδιστής είπε πώς αντιλήφθηκε ότι κάτι συνέβαινε και πως ήταν τυχερός που άνοιξε η μύτη του με αποτέλεσμα να αποφύγει τα χειρότερα.

«Στη νύχτα είμαι 25 χρόνια, από πολύ μικρός. Το πρόβλημα υγείας που είχα είναι ένα γεγονός που δεν αλλάζει. Εγώ ήμουν πολύ τυχερός και δεν “έφυγα” γιατί μου άνοιξε η μύτη. Ανέβασα πίεση 26 μεγάλη και 18 μικρή. Κάνω καλή ζωή και φυσιολογικά δεν θα έπρεπε. Δεν καπνίζω, δεν πίνω, έπαιζα και ποδόσφαιρο. Και τώρα αθλούμαι. Ελάχιστες καταχρήσεις κάνω. Μου ανοίγει η μύτη δύο ώρες στα ξαφνικά. Ήμουν με τον Κονταρό στο Ρέθυμνο, γυρίζω Αθήνα και το επόμενο βράδυ μου άνοιξε ασταμάτητα η μύτη», είπε συγκεκριμένα ο τραγουδιστής.

«Μου λέει ο πατέρας μου “δεν βάζεις το πιεσόμετρο;”. Πήγα στο νοσοκομείο και με ρώτησαν οι γιατροί “δεν πονάς;”. Μάλλον είχα καιρό την πίεση και δεν το γνώριζα και αυτή δούλευε μέσα. Τελικά 99% κλειστή η καρωτίδα η δεξιά και η καρδιά δούλευε για 30%. Έκανα πρώτα αγωγή, μετά την καρωτίδα και μετά την καρδιά. Πίνω τα φάρμακά μου ακόμα! Είχα και τρομερές άπνοιες τη νύχτα. Διορθώνεται αυτό με μηχάνημα! Έκανα 40 άπνοιες την ώρα και τώρα κάνω δύο τη νύχτα», συμπλήρωσε ο ίδιος αναφερόμενος στο πρόβλημα υγείας του.

«Περπατάμε στον δρόμο και σταματάνε τον πατέρα μου»

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκάλυψε την ταυτότητα του πατέρα του Δημήτρη Γιώτη, ο οποίος είναι ο Γιάννης Γιώτης, γνωστός για τις διαφημίσεις του στην τηλεόραση των φίλτρων νερού.

«Κοντεύει ο μπαμπάς να μας περάσει όλους σε τηλεοπτικές ώρες παρουσίασης», σχολίασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ενώ από την πλευρά του ο τραγουδιστής είπε: « Ο πατέρας μου είναι ο σταρ, αφού περπατάμε στον δρόμο και σταματάνε εκείνον».

«Είμαστε από τα Γιάννενα. Η κυρία που εμφανίζεται με τον πατέρα μου στα βίντεο είναι η ανιψιά μου. Δουλεύω στην εταιρία από τότε που ξεκινήσαμε. Όταν πήγαινα τρίτη λυκείου άφηνα φυλλάδια στα αυτοκίνητα για να περνάει ο κόσμος να τα βλέπει. Δεν υπήρχε ίντερνετ τότε. Ο πατέρας μου ξεκίνησε από το μηδέν με 11 δραχμές κεφάλαιο και κατάφερε να φτιάξει μία πολύ ωραία, μεγάλη και υγιή επιχείρηση», ανέφερε ο Δημήτρης Γιώτης μιλώντας για τον πατέρα του κι έπειτα συμπλήρωσε «είναι “φάτσα” και πολύ καλός άνθρωπος».

«Ο μπαμπάς ήταν ερασιτέχνης τραγουδιστής στο δημοτικό τραγούδι. Ήταν πάρα πολύ καλός, πολύ καλή φωνή. Έβγαλε κι ένα μικρό δισκάκι. Κειμήλειο αλλά δεν ασχολήθηκε μετά», είπε ο τραγουδιστής.

«Έφτασε κατά τύχη στα χέρια μου το τραγούδι»

Σχολιάζοντας την μεγάλη του επιτυχία «Ε ναι το έχω», ο Δημήτρης Γιώτης είπε στο The 2Night Show για το τραγούδι: «Το 2013 ήταν το νούμερο ένα εμπορικό τραγούδι στην Ελλάδα. Έχουν περάσει 10 χρόνια και όταν μπαίνει γίνεται χαμός, το τραγούδησαν όλοι».

«Έφτασε κατά τύχη στα χέρια μου το τραγούδι ήταν να το βγάλει ο Κιάμος. Έτοιμο! Παραγωγή! Είναι στο στιλάκι του. Κάτι γίνεται με τον στιχουργό και μου λέει “πάρε αυτό το τραγούδι και θα με θυμηθείς” κι εγώ του απαντώ “δε λέω τέτοια τραγούδια, θα μας πάρουν με τις ντομάτες” κι έκανε αυτή την επιτυχία!», αποκάλυψε ο τραγουδιστής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ