Δημήτρης Φιντιρίκος για Δαλάκα: «Εδώ ο κόσμος καίγεται, θα ασχοληθώ με τα σάντουιτς της Κατερίνας;»

Παρότι το Survivor All Star έχει ολοκληρωθεί εδώ και κάποιες ημέρες, το παιχνίδι συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον, με κύριο θέμα συζήτησης αυτό των παραβάσεων που έγιναν. Πριν από λίγα 24ωρα διέρρευσαν ορισμένες φωτογραφίες της Κατερίνας Δαλάκα, από το παιχνίδι, στις οποίες και φαίνεται να τρώει σάντουιτς. Η ίδια απάντησε αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να ευθύνεται για την διαρροή και ο πρώην της, Δημήτρης Φιντιρίκος.

Σήμερα (24/7) μέσα από την εκπομπή που παρουσιάζει ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος και είναι καλός φίλος του επιχειρηματία, ανέφερε τα όσα του είπε ο Δημήτρης Φιντιρίκος μετά την διαρροή των φωτογραφιών.

«Ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό η Κατερίνα Δαλάκα ένα βίντεο που εμμέσως, στοχοποιεί τον πρώην σύντροφό της, γιατί δεν λέει το όνομά του αλλά λέει το παρατσούκλι του, για τη διαρροή της φωτογραφίας με τα σάντουιτς» είπε η Φελίσια Τσαλαπάτη, πριν προβληθεί το απόσπασμα.

Ενώ μετά την προβολή του βίντεο, ο Τριαντάφυλλος εξήγησε: «Χθες με πήρε ο Δημήτρης τηλέφωνο να μου πει για τις φωτιές για τη Ρόδο γιατί ανησυχεί. Είμαστε φίλοι. Και κάτι πήγα να του πω (σχετικό με την Κατερίνα και τη διαρροή φωτογραφιών) και μου απάντησε “εδώ ο κόσμος καίγεται, θα ασχοληθώ με τα σάντουιτς της Κατερίνας;”. Δεν ήθελε να πει κάτι άλλο αλλά ξέρω ότι την αγαπάει υπερβολικά και όταν αποβλήθηκε από το παιχνίδι έβγαλε ο ίδιος εισιτήρια για εκείνη, τα πλήρωσε για να έρθει η Κατερίνα κοντά του. Και με είχε πάρει τηλέφωνο να πάμε στο αεροδρόμιο μαζί αλλά έλειπα. Κάνει πολλά πράγματα για εκείνη, την αγαπάει, τη λατρεύει, δεν θα έκανε ποτέ κάτι κακό για την Κατερίνα».

Υπενθυμίζεται πως η Κατερίνα Δαλάκα, είχε δηλώσει για την διαρροή των φωτογραφιών: «Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον μπάτμαν, που ανέβηκαν αυτές οι φωτογραφίες που τρώω τα σάντουιτς, στο Twitter, μετά από 7 μήνες. Ανέβηκαν τώρα αυτές οι φωτογραφίες, γιατί άραγε αυτό το expose; Βέβαια από την άλλη, έλεγα την αλήθεια παιδιά, σάντουιτς έφαγα. Ούτε χωριάτικη, ούτε πιτόγυρα. Αυτές οι φωτογραφίες υπήρχαν μόνο σε δύο κινητά, στου local και στου ανθρώπου που πλήρωσε τα σάντουιτς για να φάω εγώ. Φιλάκια. Τα συμπεράσματα δικά σας».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ