Ρόδος: Ανατριχιαστικό βίντεο στο TikTok – Ξενοδοχείο στη Λίνδο πριν και μετά την φωτιά

Μάχη με την φωτιά δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις εδώ και επτά ημέρες στην Ρόδο, με το νησί να έχει υποστεί ανυπολόγιστες καταστροφές. Πολλοί τουρίστες που βρίσκονται στο νησί, ανέβασαν βίντεο από τα όσα έχουν βιώσει, στο TikTok.

Ένα από αυτά τα βίντεο, παρότι βρίσκεται δημοσιευμένο στην πλατφόρμα εδώ και λίγες ώρες, έχει ήδη γίνει viral, συγκεντρώνοντας χιλιάδες προβολές. Στο συγκλονιστικό βίντεο βλέπουμε το πώς ήταν το ξενοδοχείο “Lindos Imperial”, πριν από το πέρασμα της φωτιάς και πώς είναι τώρα.

Οι εικόνες από την πισίνα του ξενοδοχείου, γεμάτη τουρίστες που απολάμβαναν ανέμελες στιγμές, δίνουν την θέση τους σε μία εικόνα που πλέον είναι αποκαρδιωτική. Είναι πλέον ένας χώρος καμένος, ρημαγμένος, που δεν θυμίζει σε τίποτα αυτό που ήταν λίγες ώρες πριν.

Το βίντεο μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει πάνω από 400 χιλιάδες προβολές, χιλιάδες επίσης like και εκατοντάδες σχόλια από χρήστες του TikTok που δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη.

«Θεέ μου πόσο λυπηρό θέαμα» γράφει ένας χρήστης, με έναν άλλον να αναφέρει: «Αποκαρδιωτικό, δεν μπορώ να φανταστώ πως νιώθουν οι ντόπιοι».

@k_urdo4 #rhodos2023 #friends #lindosimperialhotel ♬ original sound – K_urdo4

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ