Δήμητρα Παπαδοπούλου: Η τηλεόραση πλέον είναι μια… βλαχάρα – ΒΙΝΤΕΟ

Στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» του Νίκου Χατζηνικολάου βρέθηκε καλεσμένη η Δήμητρα Παπαδοπούλου και είπε με απόλυτη ειλικρίνεια την άποψή της για την τηλεόραση.

Τηλεόραση έχω πολύ καιρό να κάνω γιατί δεν έχει όραμα. Δεν έχει όνειρο. Τώρα πήγε να κάνει κάτι με τις καθημερινές σειρές, με τις “Άγριες Μέλισσες”, τον “Σασμό”, αλλά το όνειρο της τηλεόρασης είναι να “χτυπήσουμε το άλλο κανάλι”, “να κάνουμε μία σειρά να ξεπεράσει την “αντίπαλη” σειρά. Δεν έχει ένα όραμα», είπε αρχικά η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Και συνέχισε: «Ο Ράλλης είχε όραμα. Όταν ήρθε και μου είπε να κάνουμε… αυτό, ο Ράλλης έβλεπε όλη την εικόνα. Κάτι που δεν υπάρχει τώρα. Φυσικά έπαιξε ρόλο και η οικονομική κρίση.

Όμως, το πρόβλημα της τηλεόρασης ήταν ότι ουδέποτε ονειρεύτηκε να εξάγει. Ουδέποτε ονειρεύτηκε να γίνει ανταγωνιστική με τις άλλες τηλεοράσεις του κόσμου, με τις πλατφόρμες. Η ελληνική τηλεόραση ψωνίζει σαν “βλαχάρα” όλα τα ξένα προϊόντα και τα παίρνει και τα adaptation. Αυτό με φοβίζει με την ελληνική τηλεόραση, ότι είναι βλάχα.

Όλα είναι απέξω. Ειδικά η κωμωδία είναι απέξω. Λένε θα πάρουμε αυτό από την ισπανική και θα το προσαρμόσουμε. Δεν υπήρξε ποτέ το όνειρο “φέρε μια ελληνική να τους την πουλήσουμε εμείς”. Είναι κολλημένοι ότι η κωμωδία δεν εξάγεται. Δεν έχει όνειρο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ