Διάσημη ηθοποιός υποστηρίζει ότι καταστράφηκε οικονομικά

Αγωγή για κακοδιαχείριση στον πρώην οικονομικό διευθυντή της κατέθεσε η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός Αλίσα Μιλάνο, κατηγορώντας τον ότι την οδήγησε στην οικονομική καταστροφή.

Ο λογιστής Κένεθ Χέλι κατηγορείται ότι πλαστογραφούσε την υπογραφή της, πώς καθυστερούσε να πληρώσει λογαριασμούς και φόρους και ότι επένδυε σε επιχειρήσεις στις οποίες ήταν επίσης επενδυτής, χωρίς να έχει αποκαλύψει ποτέ ότι υφίστατο αυτή η σύγκρουση συμφερόντων.

Οι πράξεις του σύμφωνα με την αγωγή οδήγησαν την Αλίσα Μιλάνο και τον σύζυγό της Ντέιβιντ Μπουγκλιάρι με χρέη εκατομμυρίων και κατεστραμμένη πιστοληπτική ικανότητα. Γι’ αυτό το λόγο ζητούν ως αποζημίωση από τον Χέλι 10 εκατ. δολάρια.

Ερωτηθείς από αμερικανικά μέσα ο Χέλι αρνήθηκε να συζητήσει τις λεπτομέρειες της υπόθεσης, αλλά δήλωσε: «Η περίπτωση μοιάζει με την υπόθεση Τζόνι Ντεπ. Δεν μπορώ να πω τίποτα ακόμα».

Ο Τζόνι Ντεπ κατηγορεί επίσης τον πρώην οικονομικό του διευθυντή για καταστροφή των οικονομικών του μέσα από αλόγιστα έξοδα και μέσω αγωγής απαιτεί 25 εκατομμύρια δολάρια.

«Αναμενόμενη η υπερασπιστική του γραμμή» ανταπάντησαν οι δικηγόροι της Μιλάνο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.