Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Η κοινή εμφάνιση στο Ηρώδειο

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ είναι η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης. Το ζευγάρι έκανε νέα δημόσια εμφάνιση στο Ηρώδειο, όπου το βράδυ του Σαββάτου παρακολούθησαν τους Πέρσες του Αισχύλου σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά. 

Όταν έφτασαν στο Ηρώδειο μπήκαν από τον πίσω είσοδο για να αποφύγουν τους δημοσιογράφους, οι οποίοι όμως τους… εντόπισαν κατά τη διάρκεια της παράστασης. Έτσι στήθηκε ένα ολόκληρο «επιχειρησιακό σχέδιο» για να μην τους πιάσει η κάμερα. Οι μισοί δημοσιογράφοι στήθηκαν στην πίσω είσοδο και οι άλλοι μισοί μπροστά, οπότε δεν υπήρχε… διέξοδος διαφυγής.  Έτσι η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης αποφάσισαν να φύγουν μαζί από την μπροστινή είσοδο. Εκεί τους περίμεναν οι κάμερες για μια δήλωση, όμως μίλησαν μόνο για την παράσταση που παρακολούθησαν, την οποία χαρακτήρισαν φανταστική και κατευθύνθηκαν γρήγορα στο αυτοκίνητό τους.

Η Δέσποινα Βανδή  αναμένεται να βρίσκεται ξανά στην καρέκλα του κριτή στο J2US, ωστόσο όταν ρωτήθηκε για το σόου είπε ότι «δεν είναι της παρούσης». Από την πλευρά του ο ταλαντούχος ηθοποιός δήλωσε χαρούμενος που θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή Open Weekend

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ