Στάνκογλου: Όποτε βγαίνουμε με τον Βασίλη τα διπλανά μαγαζιά παίζουν τραγούδια της Βανδή

Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια για τον χειμώνα, για την συνεργασία του με τον Βασίλη Μπισμπίκη, ενώ αποκάλυψε τι συμβαίνει όταν βγαίνουν το βράδυ μαζί.

«Έχω ξεκινήσει τα γυρίσματα, έχω ολοκληρώσει για τα πρώτα 5 επεισόδια για την σειρά στην ΕΡΤ και έχω κάνει και 5 ημέρες γύρισμα για το “Αυτή η νύχτα μένει”. Παράλληλα προχωράει ο Προμηθέας Δεσμώτης που έχουμε πάει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, ερχόμαστε και στην Αττική από 7 με 8 Σεπτέμβρη» περιέγραψε ο ηθοποιός.

«Μια τρέλα αλλά δημιουργική τρέλα. Για κανένα δίμηνο δεν θα υπάρχει προσωπική ζωή, αλλά μετά θα μπούμε σε μια κανονικότητα όπως είναι όλοι οι ηθοποιοί σε αυτή την χώρα που κάνουν σειρά και παράσταση» τόνισε.

«Η συνύπαρξη με τον Βασίλη Μπισμπίκη είναι υπέροχη. Και στις δύο σειρές, δεν θα μιλήσω για τους σκηνοθέτες και τους συνεργάτες που είναι πίσω από τις κάμερες και τα δύο καστ και στις δύο σειρές είναι υπέροχα. Είναι άνθρωποι που εκτιμώ και θαυμάζω» πρόσθεσε.

Ο δημοσιογράφος ρώτησε αν η Δέσποινα Βανδή έχει πάει στα γυρίσματα με τον Γιάννη Στάνκογλου να βάζει τα γέλια. «Την Δέσποινα την γνωρίζω από πριν, έχουμε κάνει και μια εκπομπή μαζί, είναι μια χαρά. Είναι ένα υπέροχο πλάσμα, πολύ ανοιχτός άνθρωπος, συμπαθητική, μια γλύκα» απάντησε με τον δημοσιογράφο να επιμένει ρωτώντας αν έχει δει το ειδύλλιό τους. «Το έχω δει… Είναι πολύ ωραίο, και αυτό που έχω δει ότι όποτε βγαίνουμε με τον Βασίλη τα διπλανά μαγαζιά παίζουν τραγούδια της Βανδή» σχολίασε χαμογελώντας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ