Δέσποινα Βανδή: Η μεγάλη αλλαγή που τόλμησε στα μαλλιά της

Μία μεγάλη αλλαγή έκανε στα μαλλιά της η Δέσποινα Βανδή. Η τραγουδίστρια άφησε έκπληκτους τους θαυμαστές της όταν εμφανίστηκε στο τρέιλερ του Chart Show που παρουσιάζει με κοντό καρέ και το ξανθό χρώμα να κυριαρχεί.

Η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε φωτογραφίες με το νέο της look στο Instagram και τα σχόλια που δέχτηκε από τους διαδικτυακούς της φίλους ήταν ιδιαίτερα κολακευτικά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi)

Η τραγουδίστρια βιώνει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, κάτι που αποτυπώνεται και στην εμφάνισή της.

Η Δέσποινα Βανδή έχει ξεκινήσει καλοκαιρινή περιοδεία με τον Γιώργο Θεοφάνους ενώ παράλληλα εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης μαζί με τον Λευτέρη Πανταζή.

Το καλοκαίρι της Δέσποινας Βανδή

Παρά το φορτωμένο της πρόγραμμα, η Δέσποινα Βανδή έχει ήδη προγραμματίσει τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με τον αγαπημένο της Βασίλη Μπισμπίκη. 

«Εγώ έχω προγραμματίσει και διακοπές!», δήλωσε η τραγουδίστρια πριν από λίγες ημέρες και, σύμφωνα με πληροφορίες της Realife, πρόκειται να περάσει μερικές ημέρες σε δημοφιλή κυκλαδίτικο προορισμό, με επικρατέστερη επιλογή την Πάρο. Η Δέσποινα Βανδή αγαπά πολύ το συγκεκριμένο νησί και συνηθίζει να το επισκέπτεται για τις καλοκαιρινές διακοπές της, είτε μόνη είτε με τα παιδιά της.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι γνώρισε τον Βασίλη Μπισμπίκη, με τον οποίο έμελλε να ζήσουν έναν παράφορο έρωτα, στο εξοχικό που διατηρεί ο Λάκης Λαζόπουλος στην Πάρο.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ