Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Αν με φωνάξουν για έναν μικρό ρόλο στην τηλεόραση θα γίνω και πάλι καλά

Η ηθοποιός Δέσποινα Στυλιανοπούλου «άνοιξε» την καρδιά της στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Γιώργο Μουλά και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην επιθυμία της να ανέβει ξανά στο θεατρικό σανίδι.

Ακολουθεί απόσπασμα από την συνέντευξη που παραχώρησε η Δέσποινα Στυλιανοπούλου:

Είχατε δηλώσει πως θα θέλατε για μια ακόμη φορά να ανέβετε στη σκηνή πρωταγωνιστώντας στο έργο που έχετε γράψει, το οποίο αφορά την πορεία σας. Σας έλειψε το θέατρο και το χειροκρότημα;

Μου λείπει η αγάπη του κόσμου αυτή τη στιγμή. Ήθελα να τους δω, να γεμίσει το θέατρο, να τους νιώσω κοντά μου άλλη μια φορά αλλά είναι λίγο δύσκολο αυτή τη στιγμή. Μπορεί αργότερα, θα μου πεις όπως λέει και η παροιμία «ποτέ δεν είναι αργά», μήπως είναι αργά για μένα πλέον; Η επιθυμία μου η μεγάλη είναι να ανέβαινα στη σκηνή έστω και για λίγες μέρες. Πιστεύω ακράδαντα ότι αν ανέβω ξανά στη σκηνή ή αν με φωνάξουν για έναν μικρό ρόλο στην τηλεόραση θα γίνω και πάλι καλά.

Είστε από τα πιο αγαπητά πρόσωπα του θεάτρου και του κινηματογράφου. Εισπράξατε την αγάπη του κόσμου σε μεγάλο βαθμό. Νιώθετε πλήρης και χορτασμένη σε όλα;

Πάρα πολύ και το ότι θέλω να βγω στο θέατρο για μια ακόμη φορά είναι γιατί θέλω να δω την αγάπη του κόσμου από κοντά. Θέλω να τους δω, να τους αγκαλιάσω, να ‘ρθούνε στο καμαρίνι να με χαιρετήσουν. Παρακαλώ τον Θεό καθημερινά όπως και τον Άγιο Φανούριο που είναι ο προστάτης μου, να μου δώσουν την δύναμη και να βρεθεί κάποιος και να μου πει «είσαι να παίξεις»; Αν βρεθεί κάποιος και πει το έργο που γράφει η Στυλιανοπούλου … είσαι να το παίξουμε; Ε θα πετάξω από την χαρά μου. Μη σου πω ότι θα πετάξω από το μπαλκόνι.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ