Δανάη Μπάρκα: Τι λέει για το περιστατικό με τον Τάσο Ξιαρχό – “Σοκαρίστηκα…”

Καλεσμένη στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι” του MEGA βρέθηκε η Δανάη Μπάρκα, η οποία, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον Τάσο Ξιαρχό.

“Είναι δυνατόν να ζητά κάποιος συγγνώμη και μετά να την παίρνει σχεδόν πίσω, κάνοντας το ίδιο πράγμα;” είπε η παρουσιάστρια.

“Η έκθεση είναι ένα πολύ τρομακτικό πράγμα, ακόμα κι από τα social media… Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπήρχε κόντρα μεταξύ μας,. Τοποθετήθηκα, όπως πάντα, για κάτι που μας αφορά. Και μετά που έκανε εκείνος κάποιο σχόλιό, είπα ξανά μην δώσω συνέχεια. Στην αρχή σοκαρίστηκα γιατί λέω είναι δυνατόν να ζητά κάποιος συγγνώμη και μετά να την παίρνει σχεδόν πίσω, κάνοντας το ίδιο πράγμα;” σχολίασε για το περιστατικό η Δανάη Μπάρκα.

“Αλλά επειδή ο καθένας περνά τις φρίκες τους και τις φάσεις τους κι επειδή όλοι κάνουν λάθη και είναι ανθρώπινο, καταλαβαίνω και πάω παρακάτω. Κι αν κάτι περνάει από το χέρι μου και μπορεί να μεταδοθεί, προτιμώ να είμαι η χαρά και το φως…” συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

“Δεν μιλήσαμε, δεν γνωριζόμαστε. Άντε ίσως στο J2US να είχαμε πει ένα γεια αλλά δεν έχουμε επικοινωνία κι ούτε ακολουθούσαμε ο ένας τον άλλον. Δεν ήθελα να δώσω συνέχεια, προτιμώ να τελειώνουν τα πράγματα στο peak τους και να μην το κουράζουμε, οπότε δεν έγινε τίποτα άλλο” ανέφερε η Δανάη Μπάρκα, αναφερόμενη στον Τάσο Ξιαρχό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ