Τάσος Ξιαρχό: Συγκίνησε η Δανάη Μπάρκα με το μήνυμα που έστειλε στον χορογράφο

Η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε στο επίκεντρο χθες όταν τις ώρες που ο Τάσος Ξιαρχό ήταν εξαφανισμένος και απειλούσε να αυτοκτονήσει, έγραψε στο Tik Τοκ: “Ζούμε σε μία εποχή που η χοντρή Δανάη Μπάρκα είναι παρουσιάστρια”.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής “Πάμε Δανάη” δέχτηκε πολλά μηνύματα στα social media. Η ίδια, το βράδυ της Δευτέρας, ευχαρίστησε όλους όσους της συμπαραστάθηκαν μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, ωστόσο θέλησε να το κάνει και μέσα από την εκπομπή της. Με αφορμή αυτό έστειλε κι ένα συγκινητικό μήνυμα στον Τάσο Ξιαρχό.

“Τη σημερινή καλημέρα θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου και το εννοώ, να την αφιερώσουμε σε όποιον άνθρωπο έχει στεναχωρηθεί, έχει ρίξει έστω και ένα δάκρυ γιατί τον κορόιδεψαν” είπε αρχικά ενώ συνέχισε στέλνοντας με τον τρόπο της το παρακάτω μήνυμα στον χορογράφο, χωρίς να τον κατονομάσει.

“Μία μεγαλύτερη καλημέρα θέλω να πάει σε κάθε άνθρωπο αχάιδευτο εκεί έξω, που δεν έχει πάρει την αγάπη που θα έπρεπε άρα δεν έχει και να τη δώσει, που μπορεί να έχει τύχει να έχει γίνει ρατσιστής, να μην θέλει κάτι που τυχαία δεν είναι ο ίδιος, σε κάθε άνθρωπο που δεν μπορεί να διαχειριστεί τις δύσκολες στιγμές και καταστάσεις, οπότε άθελά του ή και ηθελημένα προκαλεί πόνο, στεναχώρια, αμηχανία σε κάποιους άλλους.

Σε αυτούς αξίζει μία παραπάνω καλημέρα γιατί μπορεί να μην είναι τόσο τυχεροί όσο εμείς που πήραμε αγάπη και έχουμε να δώσουμε. Αυτοί οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν θέλουν ούτε αρνητικά σχόλια, ούτε καυστικά σχόλια, ούτε κριτική, ούτε μίσος. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι χρήζουν αγάπης και αυτό είμαστε εδώ εμείς να κάνουμε”.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ