Δανάη Μπάρκα: Θα τα γυρίσουμε όλα τούμπα και θα περνάμε ωραία

Με χαμόγελο και καλή διάθεση καλημέρισε η Δανάη Μπάρκα, μαζί με τους συνεργάτες της, το τηλεοπτικό κοινό σήμερα. Παράλληλα, η παρουσιάστρια της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Mega μοιράστηκε και την απόφαση που έχει πάρει.

Συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα στην έναρξη της εκπομπής είπε: «Εδώ είμαστε και επειδή λίγο η επικαιρότητα μας ρίχνει, λίγο το ένα και το άλλο, εγώ πήρα μια απόφαση. Θα τα γυρίσουμε όλα τούμπα και θα περνάμε ωραία».

Τις τελευταίες ημέρες η προσωπική ζωή της παρουσιάστριας βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, καθώς το σαββατοκύριακο που μας πέρασε κυκλοφόρησαν φωτογραφίες και βίντεο που την δείχνουν να έχει έρθει κοντά με τον επιχειρηματία Φίλιππο Τσαγκρίδη, ο οποίος στο παρελθόν είχε ζήσει ένα δυνατό έρωτα με την Κατερίνα Καινούργιου.
Χθες, η Δανάη Μπάρκα κατά την διάρκεια της εκπομπής της μίλησε για το πώς διαχειρίζεται τα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς.
«Αν εμένα με βρίσει κάποιος, ή πει κάποιος κάτι για εμένα έχω δύο επιλογές. Να μην απαντήσω γιατί ίσως μπορεί εγώ να ξέρω την αλήθεια που να διαφέρει από αυτή που έχει ειπωθεί. Οπότε να λέω «Εντάξει θα περάσει» και να ζω το δράμα μου με τους δικούς μου ανθρώπους.
Υπάρχει και η άλλη λύση του να βγω να απαντήσω και να με ξαναδώ σε τίτλο «Απάντησε σε κάποιον άλλον». Υπάρχουν λοιπόν κάποιοι που αυτό το «Απάντησε», «Ξανά απάντησε», το αντέχουν, υπάρχουν άλλοι που δεν το αντέχουν και προτιμούν να αντέξουν κάτι άλλο, για να μην δουν τίτλους», είχε αναφέρει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ