Χρύσα Παππά: Πάντα αντιμετωπίζεται κάπως αλλιώς η γυναίκα – Έχω αισθανθεί φόβο και στη δουλειά

Η Χρύσα Παππά δήλωσε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού: «Τη λέξη ευθύνη την έμαθα από τον Γιάννη Μπέζο, όταν δουλέψαμε μαζί». Η ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στην προσωπική της ζωή όσο και στις επιλογές που έκανε στην επαγγελματική της ζωή.

«Νομίζω ότι είναι ένα με την φύση μας πια να δίνουμε έξτρα αγώνες σαν γυναίκες. Και μέσα στη δουλειά μου, σαν ηθοποιός, αλλά και πριν που έκανα άλλες δουλειές, πάντα αντιμετωπίζεται κάπως αλλιώς η γυναίκα. Αντιμετωπίζεται ότι είναι ένα πλάσμα υπό! Έχω αισθανθεί φόβο και στη δουλειά, αυτή την αίσθηση που μαζεύεσαι και νιώθεις πως πρέπει να κάνεις πίσω. Δεν αναφέρομαι μόνο σε κάτι σεξουαλικό, το οποίο αυτό είναι το πιο προφανές. Φόβο από τον τόνο της φωνής, από το βλέμμα, από το ότι δεν έχω την ίδια αξία» περιέγραψε.

«Σε σχέσεις μου, στο παρελθόν, που έχω σκεφτεί “αχ, ρε φίλε γιατί το ανέχτηκα αυτό; Γιατί να μου μιλήσει έτσι;”. Αυτό είναι στα πλαίσια, όχι μόνο του φόβου μου, αλλά και τις ανεκτικότητας μου πολλές φορές και που δίνω ευκαιρίες μέχρι να πω: μία, δύο, τρεις… τα λέγαμε, γεια σας”» τόνισε.

«Δύο από τις πολύ σοβαρές μου σχέσεις δεν κατέληξαν σε γάμο και πολύ περισσότερο στο να κάνω παιδιά. Πραγματικά θεωρώ ότι είμαι πολύ τυχερή σε αυτό, ως προς αυτό, παρόλα αυτά δεν είναι κάτι που αποκλείω στο ζωή. Έχω υπάρξει τυχερή στις σχέσεις μου από αγάπη, σεβασμό και τρυφερότητας» πρόσθεσε η Χρύσα Παππά.

«Μου αρέσει η συντροφικότητα και αγαπώ τα παιδιά και αγαπώ και την υιοθεσία» περιέγραψε.

Δείτε τη συνέντευξη:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ