Χρήστος Λούλης: Το τίμημα της δουλειάς του, ο ρόλος του πατέρα και η κριτική που τον τρέλανε – ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show», του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Χρήστος Λούλης, ο οποίος εξέφρασε τη μεγάλη του επιθυμία να δοκιμαστεί σε μιούζικαλ, ενώ μοιράστηκε τις δυνατές εμπειρίες που έχει ζήσει, παίζοντας στην Επίδαυρο, εξηγώντας με ποιο τρόπο η δουλειά του έχει το «τίμημά» της, στις απλές καθημερινές στιγμές της ζωής του.

«Το τίμημα της δουλειάς μου είναι να τους παρατηρώ όλους και όλα, ακόμα και τον εαυτό μου. Δεν ξέρω αν αυτό το πράγμα με αφήνει να ζήσω στιγμές», είπε ο Χρήστος Λούλης ενώ όταν ρωτήθηκε για τη συμβουλή που θα έδινε σε κάποιον που θα ήθελε να γίνει ηθοποιός, είπε:

«Αν μπορεί κάποιος να έχει το ένα πόδι σε αυτή την εποχή και το άλλο στην άλλη, αν μπορεί να ξεχνάει τον εαυτό του, τότε έχει τη βάσει να γίνει ηθοποιός».

Πώς είναι όμως ως μπαμπάς για τα δύο του παιδιά; Ο ίδιος είπε: «Προσπαθείς πάντα να γίνεις καλύτερος από τον πατέρα σου, αλλά δεν μπορείς να αποφύγεις όλα τα λάθη, κάποια στιγμή θα το κάνεις και εσύ».

Ποια κριτική όμως πήρε «κατάκαρδα»; Ο ίδιος είπε για το θέμα: «Υπάρχουν άνθρωποι που θαυμάζω επαγγελματικά, των οποίων περιμένω σιωπηρά την επιβεβαίωση, είτε με μια καλή κουβέντα είτε με μια συνεργασία».

Και συνέχισε αποκαλύπτοντας: «Την πρώτη φορά που διάβασα αρνητική κριτική για μένα το πήρα κατάκαρδα και τρελάθηκα… Η κριτική που κάνουμε στους άλλους πρώτα απ’ όλα μιλάει για εμάς, για την οπτική μας, και αυτό το θυμάμαι, όταν με κρίνουν αλλά και όταν κρίνω εγώ».

Ο Χρήστος Λούλης μίλησε, επίσης, για την περίοδο της καραντίνας, που στάθηκε η αφορμή για να επιστρέψει δυναμικά στην τηλεόραση, για τις επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές που συμμετείχε: «Πάντα μου άρεσε η τηλεόραση αλλά είχα πάρα πολύ θέατρο και δεν προλάβαινα, με την καραντίνα ελευθερώθηκε ο χρόνος».

Τέλος, ο Χρήστος Λούλης ανέφερε, κάτι που είναι ήδη γνωστό εδώ και καιρό: «Η σειρά “Σιωπηλός Δρόμος” έχει πουληθεί στο εξωτερικό».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ