Χρήστος Αυγερινός: «Δεν ήμασταν εμβολιασμένοι κατά του κορονοϊού» λέει η σύζυγός του

Θλίψη έχει σκορπίσει στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση του θανάτου του Χρήστου Αυγερινού, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 69 ετών, την Δευτέρα 10 Ιουλίου. Ο τραγουδιστής, του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Χρήστος Ντάπος σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», νοσηλευόταν τις τελευταίες 15 ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη, δίνοντας σκληρή μάχη για τη ζωή του. Ο Χρήστος Αυγερινός και η σύζυγός του είχαν επιλέξει να μην εμβολιαστούν κατά του Covid-19.

Πέθανε ο τραγουδιστής Χρήστος Αυγερινός

Ο Γιάννης Αρμουτίδης από την «Espresso» επικοινώνησε χθες με τη σύζυγό του Σοφία Μάκρη, η οποία ήταν πραγματικό ερείπιο.

«Στις 30 Μαΐου βρισκόμασταν για προσκύνημα στον Αρχάγγελο και ήταν μια χαρά. Μετά κόλλησε Covid και εισήχθη επειγόντως στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. Ο Χρήστος και εγώ δεν ήμασταν εμβολιασμένοι κατά του Covid. Από προσωπική πεποίθηση… Στεγνώσαμε εδώ και 15 μέρες (από τη στεναχώρια). Λένε ότι ο Covid κόπασε, όμως υπάρχει. Είναι ζωντανός! Μας πήρε τον άνθρωπό μας. Υπήρξαμε μαζί 40 αγαπημένα χρόνια και αποκτήσαμε δύο παιδιά… Αυτό τα λέει όλα. Είχε την ιστορία του ο Χρήστος. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο. Ας υπάρξει σεβασμός στη μνήμη του…» είπε η σύζυγος του αείμνηστου τραγουδιστή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ