Χρίστος Αντωνιάδης: Η γυναίκα μου με τα παιδιά μετακόμισαν εκτός Αθηνών, μου λείπουν πολύ

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε ο Χρίστος Αντωνιάδης. Ο τραγουδιστής, κατά την διάρκεια των δηλώσεών του, εξήγησε τον λόγο που η γυναίκα και τα παιδιά του έχουν μετακομίσει εκτός Αθηνών.

«Τις γιορτές αναγκαστικά ήμουν μόνος μου, η γυναίκα μου με τα παιδιά μετακόμισαν εκτός Αθηνών. Η γυναίκα μου έχει πάει στο χωριό με την πεθερά μου, για να έχει βοήθεια με τα παιδιά», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια εξήγησε ότι: «Για όσους ξέρουν όταν έχεις δίδυμα χρειάζονται πολλά χέρια και επειδή δεν έφτανε η βοήθεια στην Αθήνα και η πεθερά μου έπρεπε να πάει στο χωριό, πήγανε όλοι μαζί στο χωριό. Πηγαινοέρχομαι εγώ κάθε εβδομάδα, αλλά τις γιορτές επειδή δούλευα κιόλας, έπρεπε να είμαι εδώ. Δεν ήταν και το ωραιότερο σενάριο».

«Μου λείπουν πολύ, τους βλέπω κάθε εβδομάδα που πηγαίνω στο χωριό», πρόσθεσε.

Ακόμα, είπε ότι: «Η γυναίκα μου τραβάει το μεγαλύτερο λούκι όσον αφορά τα παιδιά, έχει χάσει τον ύπνο της εδώ και 15 μήνες, γιατί είχαμε και θέματα όταν ήταν έγκυος. Έχει ξεχάσει πώς είναι να κοιμάσαι 6-7 ώρες συνεχόμενες. Αν σηκωθούν τα παιδιά 3-5 φορές μέσα στη νύχτα, είναι μια καλή νύχτα. Συνήθως σηκώνονται 8-9 φορές».

«Δεν είναι μόνο η απόσταση των χιλιομέτρων, είναι και το ότι ακόμα και όταν είμαστε στο ίδιο σπίτι δεν είναι το ίδιο. Υπάρχουν άλλες προτεραιότητες τώρα, μπαίνει στην άκρη η σχέση. Επηρεάζονται τα νεύρα μου, γιατί μου λείπει», σημείωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ