Χάρης Ρώμας: Νέος έρωτας στην ζωή του ηθοποιού;

Ο Χάρης Ρώμας εξομολογήθηκε στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” στον ALPHA ότι είναι έτοιμος να αλλάξει κεφάλαιο στην προσωπική ζωή του με έναν νέο έρωτα.

Τι δήλωσε ο Χάρης Ρώμας για την προσωπική ζωή του

Ο γνωστός ηθοποιός είπε στην κάμερα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή ότι δεν ήταν σίγουρος αν η κοινοποίηση του χωρισμού του από την προηγούμενη σχέση του ήταν καλή κίνηση. Ωστόσο, δήλωσε ότι κράτησε 9 χρόνια και ήταν μια σχέση με πολλά χαμόγελα και αγάπη.

“Δεν ξέρω αν έκανα καλά που το ανέφερα αυτό, γιατί εγώ ακόμα συνεχίζω να αγαπώ (αυτό το άτομο) κι νομίζω ότι συμβαίνει το αντίστοιχο (και από την άλλη πλευρά), απλά δεν υπάρχει πια η ερωτική σχέση. Η σχέση μας ήταν γνήσια, με πολλή αγάπη” ,ανέφερε ο ηθοποιός.

Ο ίδιος αποκάλυψε με υπαινιγμούς ότι είναι έτοιμος να δεχτεί ξανά έναν νέο έρωτα στην ζωή του. “Η καθημερινότητά σου αλλάζει, γυρίζεις από συνήθεια το κεφάλι σου για να δεις το γνωστό χαμόγελο. Ήταν μία σχέση με πολλά χαμόγελα.” Στην ερώτηση για τον αν είναι έτοιμο να υποδεχτεί έναν νέο έρωτα στην ζωή του, ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε με ένα ύφος γεμάτο υπονοούμενα: ” Βεβαίως. Μπορεί να έχει ξεκινήσει ήδη”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ