Harry Styles: Τα τοξικά σχόλια για τη σχέση του με την Olivia Wilde

Ακόμη και ο μεγαλύτερος ποπ σταρ στον κόσμο νιώθει άβολα όταν οι ερωτικές του σχέσεις δημοσιοποιούνται. Ο Harry Styles δεν αποτελεί εξαίρεση.

Το πρώην είδωλο των εφήβων των One Direction και νυν σόλο σούπερ σταρ, μίλησε για την πολυδιαφημισμένη ιδιωτική του ζωή σε μια νέα συνέντευξη στο Rolling Stone. Απάντησε σε όλα, από τις κατηγορίες για «queerbaiting» μέχρι τη ρομαντική του σχέση με την Olivia Wilde, η οποία σκηνοθέτησε τον Styles στην επερχόμενη ταινία «Don’t Worry Darling».

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στα επιχειρήματα που έχουν οι άνθρωποι σε μια προσπάθεια να ορίσουν τη σεξουαλικότητά του. «Μερικές φορές οι άνθρωποι λένε: «Έχεις πάει δημόσια μόνο με γυναίκες» και δεν νομίζω ότι έχω υπάρξει δημόσια με κανέναν», είπε στην Brittany Spano του Rolling Stone. «Αν κάποιος σε βγάλει φωτογραφία με κάποιον, δεν σημαίνει ότι επιλέγεις να έχεις μια δημόσια σχέση ή κάτι τέτοιο».

«Νομίζω ότι ο καθένας, συμπεριλαμβανομένου και εμού, έχει το δικό του ταξίδι με το να ανακαλύψει τη σεξουαλικότητα και να νιώθεις πιο άνετα με αυτήν. Δεν είναι σαν, να λες «αυτή είναι μια γκέι ιστορία για αυτούς τους τύπους που είναι γκέι». Είναι για την αγάπη και για τον χαμένο χρόνο για μένα».

PHOTOGRAPHED BY AMANDA FORDYCE FOR ROLLING STONE. CARDIGAN AND CUSTOM JUMPSUIT BY MARNI. JEWELRY, STYLES’ OWN.

Ο τραγουδιστής του “As It Was” είπε επίσης ότι οι θαυμαστές που επικρίνουν τη σύντροφό του στο διαδίκτυο και “δεν τον κάνουν να νιώθει καλά”.

«Είναι προφανώς ένα δύσκολο συναίσθημα να νιώθεις ότι είσαι κοντά μου και αυτό να σημαίνει ότι είσαι στόχος σε μια γωνιά του Twitter ή κάτι τέτοιο», είπε. “Ήθελα απλώς να τραγουδήσω. Δεν ήθελα να ασχοληθώ με αυτό αν επρόκειτο να πληγώσω ανθρώπους έτσι”.

Η νέα ταινία του Styles με την Wilde θα κυκλοφορήσει στις 23 Σεπτεμβρίου και το “My Policeman” θα προβληθεί στο Amazon τον Νοέμβριο. Και οι δύο ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα σε διάσημα φεστιβάλ κινηματογράφου πριν από τις μεγάλες τους πρεμιέρες. Επί του παρόντος, συνεχίζει την περιοδεία του τελευταίου του άλμπουμ, “Harry’s House”, με σύντομες κατοικίες στη Νέα Υόρκη, στο Σικάγο και στο Όστιν του Τέξας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ