Bruce Springsteen και Jon Bon Jovi τίμησαν τον Paul McCartney για τα γενέθλιά του

Αύριο 18 Ιουνίου ο Paul McCartney, πρώην μέλος των Beatles, θα γιορτάσει τα γενέθλια του κλείνοντας τα 80 χρόνια! Γεννήθηκε στο Λίβερπουλ της Αγγλίας το 1942. Επειδή όμως αύριο θα έχει ρεπό από την περιοδεία που πραγματοποιεί με τίτλο “Got Back”, χθες ανέβηκαν στη σκηνή μαζί του, δύο μεγάλοι καλλιτέχνες για να τον τιμήσουν και να του πουν “happy birthday”.

Του Ιωσήφ Αβράμογλου

Η όλη φάση έγινε στο MetLife Stadium του New Jersey, όπου την εμφάνιση του Bruce Springsteen ως guest star, ο Paul την αποκάλεσε ως “δώρο γενεθλίων στον εαυτό του”.

Πράγματι, ο Boss ανέβηκε στη σκηνή και οι δύο κορυφαίοι καλλιτέχνες έπαιξαν μαζί την επιτυχία του Springsteen από το 1984 “Glory Days” και αμέσως μετά το “I Wanna Be Your Man” των Beatles.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Paul McCartney και ο Bruce Springsteen βρέθηκαν μαζί πάνω στη σκηνή. Είχαν παίξει το “I Saw Her Standing There” σε μια συναυλία του 2012 στο Hyde Park του Λονδίνου.
Μετά την συναυλία ο Sir Paul McCartney ανέβασε φωτογραφία στο Twitter με τίτλο “Glory Days with Bruce Springsteen”.

Λίγο αργότερα στην ίδια σκηνή βρέθηκε και ο Jon Bon Jovi που τραγούδησε στον Paul το “Happy Birthday” ενόψει των αυριανών γενεθλίων του κατά τα οποία γίνεται 80άρης!

Κατά τη διάρκεια του κονσέρτου ο McCartney τραγούδησε γνωστές επιτυχίες των Beatles, όπως τα: “Can’t Buy Me Love”, “Getting Better” και “Love Me Do”, καθώς και τον ύμνο “Hey Jude”. Δεν παρέλειψε βέβαια και κλασικές επιτυχίες των Wings, όπως το “Live And Let Die”.

Η αμερικάνικη αυτή περιοδεία του με τίτλο “Got Back” ξεκίνησε από την Washington στις 28 Απριλίου και διαρκεί για 6 βδομάδες. Τώρα ο Paul θα επιστρέψει στην Αγγλία και θα εμφανιστεί στο φεστιβάλ Glastonbury 2022, μαζί με την Billie Eilish και τον Kendrick Lamar. Έχει να εμφανιστεί στο φεστιβάλ στο Worth Farm από το 2004.

Τα κομμάτια που παρουσιάζει στις συναυλίες του ο Paul McCartney είναι τα εξής:

‘Can’t Buy Me Love’
‘Junior’s Farm’
‘Letting Go’
‘Got To Get You Into My Life’

‘Come On To Me’
‘Let Me Roll It’
‘Getting Better’
‘Let Em In’
‘My Valentine’
‘Nineteen Hundred And Eighty-Five’
‘Maybe I’m Amazed’

‘I’ve Just Seen A Face’
‘In Spite Of All The Danger’
‘Love Me Do’
‘Dance Tonight’
‘Blackbird’
‘Here Today’
‘Queenie Eye’

‘Lady Madonna’
‘Fuh You’
‘Jet’

‘Being For The Benefit Of Mr. Kite!’
‘Something’
‘Ob-La-Di, Ob-La-Da’ (The Beatles song)
‘You Never Give Me Your Money’
‘She Came In Through The Bathroom Window’
‘Get Back’
‘Band On The Run’
‘Glory Day’
‘I Wanna Be Your Man’
‘Let It Be’

‘Live And Let Die’
‘Hey Jude’
Encore:
‘I’ve Got A Feeling’
‘Birthday’
‘Helter Skelter’

‘Golden Slumbers’
‘Carry That Weight’
‘The End’

(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 3 το πρωί, ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή “After Midnight… όπως έλεγε και ο J.J. Cale”, με πολλή και καλή μουσική). twitter:@IosifAvramoglou

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ