Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ο λόγος που διέγραψε το Instagram της

Πριν από λίγες ημέρες η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανακοίνωσε ότι αρραβωνιάστηκε με τον επί πολλά χρόνια σύντροφό της, Σαμ Ασγκάρι

Το αγαπημένο ζευγάρι μοιράστηκε τα χαρμόσυνα νέα με τους ακολούθους του μέσω του Instagram και οι δημοσιεύσεις τους έγιναν απευθείας viral.

Ωστόσο, εάν θέλετε να επισκεφθείτε το προφίλ της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, δυστυχώς δεν θα το καταφέρετε. Ο λόγος; Διέγραψε τον λογαριασμό της.

Αυτό το γεγονός, όπως ήταν αναμενόμενο, ξάφνιασε και αναστάτωσε τους fan της. Πολλοί φοβήθηκαν μήπως αυτή η επιλογή της σχετίζεται με τη μακροχρόνια δικαστική μάχη εναντίον του πατέρα της.

Η απάντηση όμως σε όλα αυτά τα ερωτήματα, είναι πολύ πιο απλή απ’ ό,τι θα περιμέναμε. Αναλυτικότερα, η Σπίαρς συνδέθηκε στο Twitter της και ξεκαθάρισε την κατάσταση.

“Μην ανησυχείτε παιδιά… Κάνω απλώς ένα break από τα social media για να χαρώ τον αρραβώνα μου!!! Θα επιστρέψω σύντομα” έγραψε η ίδια.

 

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς πρόσφατα απελευθερώθηκε από την καταπιεστική κηδεμονία, την οποία υπέστη τα τελευταία 13 χρόνια από τον Τζέιμς Σπίαρς. Αμέτρητοι άνθρωποι σε ολόκληρη την υφήλιο χάρηκαν με την ευτυχία της ταλαντούχας τραγουδίστριας, καθώς ζούσε υπό πολύ δύσκολες συνθήκες.

Μέσα σε αυτές ήταν και το ότι δεν μπορούσε να δει τα παιδιά της, να παντρευτεί και να διαχειρίζεται η ίδια τα οικονομικά της. Η πρόταση γάμου από τον Σαμ Ασγκάρι λοιπόν ήρθε αμέσως μόλις απέκτησε πάλι την ελευθερία της, σύμφωνα με το instyle.gr.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sam Asghari (@samasghari)

Η 39χρονη Σπίαρς είχε παντρευτεί δύο φορές στο παρελθόν. Παντρεύτηκε τον παιδικό της φίλο Τζέισον Αλεξάντερ στο Λας Βέγκας το 2004, αλλά ο γάμος ακυρώθηκε λίγες μέρες αργότερα. Αργότερα εκείνο το έτος, παντρεύτηκε τον χορευτή Κέβιν Φέντερλιν, με τον οποίο απέκτησαν δύο παιδιά, πριν το ζευγάρι πάρει διαζύγιο το 2007.

“Ελεύθερη” η Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ο πατέρας της συμφώνησε να παραιτηθεί από την κηδεμονία

Τον Αύγουστο, ο πατέρας της Τζέιμι Σπίαρς συμφώνησε να παραιτηθεί από τον μακροχρόνιο ρόλο του ως κηδεμόνας της περιουσίας της “όταν είναι η κατάλληλη στιγμή” σύμφωνα με τα πρακτικά του δικαστηρίου.

Οι εξελίξεις ήρθαν σχεδόν δύο μήνες αφότου η τραγουδίστρια είχε καταθέσει στο δικαστήριο και είχε ζητήσει να τερματιστεί η κηδεμονία, με την οποία ελεγχόταν η ζωή της εδώ και 13 χρόνια και εξουσιοδοτούνταν ο πατέρας της και άλλοι να λαμβάνουν αποφάσεις για τα προσωπικά ζητήματα και την καριέρα της.

Ο δικηγόρος του Τζέιμι Σπίαρς στο δικαστήριο είχε αναφέρει ότι ο πατέρας της τραγουδίστριας «δεν πιστεύει ότι μια δημόσια διαμάχη με την κόρη του για τη συνέχιση των υπηρεσιών του ως διαχειριστής θα ήταν προς το συμφέρον της» προσθέτοντας: «Ο κ. Σπίαρς σκοπεύει να συνεργαστεί με το δικαστήριο και με τον δικηγόρο της κόρης του, ώστε να προετοιμάσουν μια ομαλή μετάβαση στο νέο καθεστώς».

Είχε διευκρινίσει μάλιστα ότι «ήδη εργαζόταν για μια τέτοια μετάβαση» με τον προηγούμενο δικηγόρο της κόρης του.

«Ο κ. Σπίαρς συνεχίζει να εκτελεί τα καθήκοντά του με υπευθυνότητα και δεν υπάρχουν βάσιμοι λόγοι για την αναστολή ή την απομάκρυνσή του», αλλά θα παραιτηθεί «όταν είναι η κατάλληλη στιγμή» για να αποφύγει μια «μάχη» με την Μπρίτνεϊ. Και με την προϋπόθεση να έχουν επιλυθεί ζητήματα που εκκρεμούν ενώπιον του δικαστηρίου», είχε σημειώσει.

Να σημειωθεί ότι η ίδια η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είχε κατηγορήσει επανειλημμένα τον πατέρα της για «κατάχρηση της κηδεμονίας». Είχε δηλώσει δε ότι ήταν η πρώτη της προτεραιότητα να απομακρύνει τον πατέρα της από τον ρόλο του στη νομική ρύθμιση που αφορούσε τις προσωπικές και οικονομικές της υποθέσεις.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του Jamie Spears είχε πει ότι έχει υποστεί «αδικαιολόγητες επιθέσεις» και ότι έχουν διατυπωθεί ψευδείς ισχυρισμοί σε βάρος του.

Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ