Μπρίτνει Σπίαρς: Το photo album του γάμου της – Το φιλί με την Μαντόνα και η κρίση πανικού

Φωτογραφίες και βίντεο από την πιο όμορφη στιγμή της ζωής της, από τον γάμο της με τον Σαμ Ασγκάρι αλλά και από την προετοιμασία ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram η Μπρίτνει Σπίαρς, ενώ αποκάλυψε και άγνωστα… παρασκήνια.

Η διάσημη τραγουδίστρια σε μια μακροσκελή της ανάρτηση αναφέρει «Ουάου! Θεέ και Κύριε! Το κάναμε! Παντρευτήκαμε! Ήταν η πιο θεαματική ημέρα».

Η 40χρονη αποκάλυψε ότι όλο το πρωί ήταν νευρική και ότι έπαθε και μια κρίση πανικού αλλά μετά το… μάζεψε.

«Το συνεργείο που δημιούργησε το σπίτι μας σε ένα κυριολεκτικά ονειρικό κάστρο ήταν φανταστικό! Η τελετή ήταν ένα όνειρο και το πάρτι ήταν ακόμη καλύτερο», έγραψε ακόμη η Σπίαρς, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους εκλεκτούς καλεσμένους.

«Τόσοι πολλοί απίστευτοι άνθρωποι ήρθαν στο γάμο μας και είμαι ακόμα σε σοκ! Η Ντρου Μπάριμορ το κορίτσι που έχω ερωτευτεί και η Σελένα Γκόμεζ που είναι πολύ πιο όμορφη από κοντά αν είναι δυνατόν ήρθαν και οι δύο».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)

Η Μπρίτνεϊ αναφέρθηκε επίσης στο περιβόητο φιλί της με την 63χρονη Μαντόνα, γράφοντας: «Έμεινα άφωνη… φίλησα ξανά τη Μαντόνα και χορέψαμε έως το βράδυ με την Πάρις Χίλτον».

Μαντόνα- Σπίαρς- φιλί
Μαντόνα και Μπρίτνει Σπίαρς “αναβίωσαν” το περιβόητο φιλί του 2003

Συνέχισε, ευχαριστώντας την Ιταλίδα σχεδιάστρια μόδας Ντονατέλα Βερσάτσε για το νυφικό που την έκανε να νιώσει «τόσο όμορφη».

Η διάσημη σταρ ευχαρίστησε στη συνέχεια την ομάδα μακιγιάζ και κοσμημάτων της, πριν ολοκληρώσει τη λεζάντα της με μια αστεία ανάμνηση των χθεσινών εορταστικών εκδηλώσεων.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)

«Νομίζω ότι όλοι πέσαμε στην πίστα τουλάχιστον 2 φορές: Θέλω να πω, έλα τώρα ήμασταν όλες άστα να πάνε…», έγραψε αστειευόμενη.

Η Σπίαρς έκλεισε εκφράζοντας  την αγάπη της στον νέο της σύζυγο: «Σαμ Ασγκάρι σε αγαπώ».

Ο Σαμ Ασγκάρι δημοσίευσε επίσης αρκετά στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έδειξε μια κάρτα με σχεδιασμένη εικόνα του ζευγαριού και καλλιγραφικά γράμματα που έγραφαν τα ονόματά τους. Ένα άλλο στιγμιότυπο εστίαζε στα πανέμορφα διαμαντένια κοσμήματα με μεταλλικά μενταγιόν με τα ονόματά τους να κρέμονται από αυτά.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ