Μπραντ Πιτ: Η αινιγματική ανάρτηση της συντρόφου του – Στα “μαχαίρια” με την Αντζελίνα Τζολί

Έχει κλιμακωθεί η ένταση ανάμεσα στον Μπραντ Πιτ και την πρώην σύζυγό του, Αντζελίνα Τζολί, το τελευταίο διάστημα, όπως λένε οι πηγές, καθώς πλέον το ζευγάρι δεν ακολουθεί οικογενειακή θεραπεία. Φαίνεται πως η σχέση του Μπραντ Πιτ με το 27χρονο μοντέλο από τη Γερμανία, Νικόλ Ποτουράλσκι, να έχει κακοφανεί ιδιαίτερα στην Αντζελίνα Τζολί. Οι φήμες ήθελαν τη 45χρονη σταρ να έχει γίνει πυρ και μανία με τον πρώην σύζυγό της καθώς πήγε τον νέο έρωτά του στο κτήμα τους στη νότια Γαλλία, το Σατό Μιραβάλ, το οποίο αγόρασαν το 2011 και εκεί είχε γίνει ο γάμος τους το 2014.

Σύμφωνα με πηγή που μίλησε στο Us Weekly, “οι εντάσεις έχουν κορυφωθεί ανάμεσα στον Μπραντ και την Αντζελίνα και έτσι έχει σταματήσει η οικογενειακή θεραπεία” ενώ τον επόμενο μήνα αναμένεται η δίκη για την κηδεμονία των έξι παιδιών τους. Το πρώην ζευγάρι φέρεται ότι είχε μια κατανόηση σχετικά με τη γονική μέριμνα. Ωστόσο, σύμφωνα με το Us Weekly, πάλι υπάρχει ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι όσο για το πόσο χρόνο θα έχει ο καθένας από τους δύο γονείς με τα έξι του παιδιά.

Από την πλευρά της, η Νικόλ Ποτουράλσκι, που φαίνεται ότι βιώνει εκ του σύνεγγυς την ένταση στη σχέση του Μπραντ με την Αντζελίνα, προχώρησε σε μια αινιγματική ανάρτηση. Ανεβάζοντας δύο φωτογραφίες της στο instagram έγραψε στη λεζάντα: “Οι ευτυχισμένοι άνθρωποι δεν μισούν”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ