Μπραντ Πιτ: Στη νότια Γαλλία με Γερμανίδα καλλονή στο πλευρό του

Με ένα μικρό αεροπλάνο έφθασε στο αεροδρόμιο του Λε Κεστελέ στη Γαλλία ο Μπραντ Πιτ συνοδευόμενος από τη Γερμανίδα καλλονή Νικόλ Ποτουράλσκι. Οι δυο τους έφθασαν στη Γαλλία από το Λος Άντζελες και από το Παρίσι και το Σαρλ ντε Γκολ όπου έφθασαν με ιδιωτικό αεροσκάφος, προσγειώθηκαν στο μικρότερο αεροδρόμιο.

Ο σταρ που διέψευσε τις φήμες για ρομάντσο με την ηθοποιό Άλια Σόουκατ νωρίτερα μέσα στον χρόνο, μένει στο Σατό Μιραβάλ, την έκταση που είχε αγοράσει αντί 67 εκατ. δολαρίων το 2011 με την πρώην σύζυγό του Αντζελίνα Τζολί. Εκεί είχε γίνει και ο γάμος τους το 2014. Διαθέτει 35 δωμάτια και βρίσκετε στο χωριό Κορέν στη νότια Γαλλία.

Λίγα είναι γνωστά για τη σχέση του με τη Νικόλ που μοιάζει εκπληκτικά στην Αντζελίνα, αλλά έχει ήδη κοσμήσει το εξώφυλλο του ELLE κα ιέχει υπογράψει στο πρακτορείο μοντέλων Next Management του Λος Άντζελες και με το A Management στη Γερμανία. Τον προηγούμενο μήνα έκανε διακοπές στην Ίμπιζα ενώ φαίνεται να ζει στο Βερολίνο. Έχει καταγωγή από την Πολωνία. Κατακτά τον κόσμο του μόντελινγκ εδώ και δέκα χρόνια και μιλά πέντε γλώσσες.

Οι φωτό από την Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ