Brad Pitt: Φέρεται να προκάλεσε ζημιές ύψους 25 χιλ. δολαρίων στο αεροσκάφος κατά την πτήση με την Angelina Jolie

Ο Brad Pitt φέρεται να προκάλεσε ζημιές αξίας 25.000 δολαρίων σε ένα αεροπλάνο στη διάρκεια του καυγά με την Angelina Jolie κατά τη διαβόητη πτήση το 2016.

Η Jolie ισχυρίστηκε σε μια πρόσφατη έκθεση του FBI ότι ξεκουραζόταν με τα παιδιά της στο αεροσκάφος όταν της είπαν να κοιτάξει τον Pitt, τον οποίο η Jolie είδε “να ρίχνει ένα ποτήρι κόκκινο κρασί”.

Ενώ το σημείο όπου χύθηκε το αλκοόλ έχει καθαριστεί, όπως αναφέρεται σε έγγραφα που έχει στη διάθεσή της η Page Six, η Jolie ισχυρίστηκε αργότερα ότι το κρασί λέρωσε όλη την καρέκλα και δεν καθαρίστηκε για το υπόλοιπο της πτήσης. Η σταρ ισχυρίστηκε ότι αργότερα έμαθε ότι “αυτό προκάλεσε ζημιές περίπου 25.000 δολαρίων“.

Σύμφωνα με την έκθεση, μετά που έχυσε το κρασί, ο Pitt φέρεται να “γέλασε και να πήγε να πάρει άλλο ποτό“. Σε άλλο σημείο, στη διάρκεια της πτήσης από τη Νίκαια της Γαλλίας στο Λος Άντζελες, η Jolie υποστηρίζει ότι ο πρώην σύζυγός της της έριξε μπίρα πάνω της και στην κουβέρτα ενώ αυτή κοιμόταν.

Στα αρχεία που δημοσιοποιήθηκαν την Τρίτη, η Jolie κατηγορεί τον Pitt για φραστική κακοποίηση, με τον πρώην σύζυγός της να φέρεται να την κατηγόρησε ότι “καταστρέφει την οικογένειά τους”. Επίσης, ο Pitt φέρεται να γρονθοκόπησε αρκετές φορές το ταβάνι του αεροπλάνου, να έσπρωξε την Jolie και να έτρεξε εναντίον ενός από τα παιδιά τους “έτοιμος να επιτεθεί” σύμφωνα με την έκθεση του FBI.

πηγή: InStyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ