Μπορείτε να αναγνωρίσετε το μωράκι της φωτογραφίας; Είναι πολύ γνωστός Έλληνας ηθοποιός

Το μωρό που απεικονίζεται στην φωτογραφία από την ημέρα της βάπτισής του, μεγαλώνοντας σπούδασε υποκριτική και πλέον είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς της γενιάς του.

Αναγνωρίζετε το αγοράκι της φωτογραφίας που ποζάρει στην παραλία; – Είναι γνωστός Έλληνας ηθοποιός

Της Ελένης Φλισκουνάκη

Καταφέρατε να τον αναγνωρίσετε;

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι παίκτρια του Survivor – Μπορείτε να την αναγνωρίσετε;

Στην φωτογραφία βλέπουμε τον Χρήστο Σπανό!

Ποιος είναι ο Χρήστος Σπανός

Ο Χρήστος Σπανός γεννήθηκε στην Αθήνα την 1η Οκτωβρίου του 1974. Τελειώνοντας το σχολείο σπούδασε στην Ανωτέρα Σχολή Δραματική Τέχνης του Εθνικού Θεάτρου.

Η πορεία στην υποκριτική

Κατά την διάρκεια της καριέρας του έχει συμμετάσχει σε πολλές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, ενώ  έγινε  ευρέως γνωστός από τον ρόλο του “Ερμή” στην κωμική σειρά του Ant1 “Άκρως οικογενειακόν”. 

Σε συνέντευξη που είχε δώσει στο περιοδικό Λοιπόν, ερωτηθείς για το “Άκρως οικογενειακόν” είχε πει: Ήταν άνοιξη του 2001. Μαθαίνω ότι γίνεται μια οντισιόν στον Ant1 για μια οικογενειακή σειρά με τον Γιάννη Μπέζο και τη Ναταλία Τσαλίκη και πήγα. Μετά από λίγες μέρες, με ενημερώνουν ότι θα κάνω τον “Ερμή”, ένα από τα παιδιά τους, στη σειρά που θα λέγεται “Άκρως οικογενειακόν”.Κανονίστηκε η πρώτη ανάγνωση με όλο το καστ στα γραφεία της παραγωγής και θυμάμαι έφυγα με τα πρώτα επεισόδια στο χέρι. Η χαρά μου ήταν απίστευτη“.

“Αυτό που μου έχει μείνει από αυτή τη σειρά, είναι το πόσο γελούσαμε στα γυρίσματα. Μιλάμε για άφθονα γέλια. Θυμάμαι μια μέρα, κάναμε μια σκηνή στην κουζίνα του σπιτιού μας και τρώγαμε υποτίθεται το πρωινό μας πριν πάμε στο σχολείο. Η οικογένεια ήταν όλη μαζεμένη στο τραπέζι.

Μας είχαν πιάσει γέλια και δεν μπορούσαμε να γυρίσουμε τη σκηνή. Γελούσα τόσο, που βούτηξα το πρόσωπό μου στο μπολ με τα δημητριακά για να μη φανεί στην κάμερα. Γενικά το κλίμα ήταν πολύ όμορφο και οικογενειακό.

Τα γυρίσματα ήταν πολύωρα, αλλά όταν συνεργάζεσαι με πολύ καλούς ανθρώπους, μπροστά, αλλά και πίσω από τις κάμερες, τα ξεχνάς όλα! Άλλωστε οι συνεργασίες είναι αυτές που μετράνε“.

Μεταξύ άλλων έχει λάβει μέρος στις σειρές: “Καλημέρα Ζωή”, “Δέκα Μικροί Μήτσοι”, “Το πιο γλυκό μου ψέμα”, “Πίσω στο Σπίτι”, “Για πάντα παιδιά”, “Όσο Έχω Εσένα” και “Πέτα τη Φριτέζα”. 

Σημαντική είναι η παρουσία του και στο θέατρο. Δείγμα της δουλειάς του, είναι οι παραστάσεις: “Ρωμαίος και Ιουλιέτα”, “Τρωάδες”, “Βάτραχοι”, “Νεφέλες”, “Λυσιστράτη”, “Η τρελή του Σαγιώ”, “Ο βιολιστή στην στέγη”, “Θα σε πάρω να φύγουμε”, “Μερικοί το προτιμούν καυτό” και “Δείπνο ηλιθίων”. 

Επίσης, έχει συμμετάσχει στις ταινίες: “Βασιλική” και “Πέμπτη & 12”. 

Ο γάμος και η κόρη του

Από τις 17 Αυγούστου του 2002, ο Χρήστος Σπανός είναι παντρεμένος με την καθηγήτρια μουσικής διδασκαλίας Μελίνα Παιονίδου. Την ίδια χρονιά ήρθε στον κόσμο η  κόρη τους Μαρίνα, η  οποία είναι τραγουδίστρια.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ!, ο Χρήστος Σπανός μιλώντας για την σύζυγό του είχε εξομολογηθεί: “Αν με ρωτούσες όταν ήμουν είκοσι χρονών, αν θέλω να κάνω οικογένεια, θα απαντούσα: “Αποκλείεται!”. Δεν ήθελα καν να παντρευτώ. Όταν συνάντησα την γυναίκα μου και την ερωτεύτηκα, ήθελα σαν τρελός να γίνει η μητέρα του παιδιού μου. Ήταν αυτό που λέμε μπαμ και κάτω. 

Η Μελίνα είχε μόλις τελειώσει τις σπουδές της ως μαέστρος και την είχε βάλει ο Νίκος Κούρκουλος να διδάξει μουσική στους τελειόφοιτους της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Εγώ από την πρώτη στιγμή που την είδα, αισθάνθηκα να αλλάζει όλος ο κόσμος μπροστά μου. Αλλά επειδή ήταν καθηγήτριά μου- αν και είμαστε σχεδόν συνομήλικοι- δεν ήθελα να την φέρω σε δύσκολη θέση και κρατούσα κρυφά τα συναισθήματά μου. Της εξομολογήθηκα ότι είμαι ερωτευμένος μαζί της όταν τελείωσα την σχολή και δεν είχαμε τη σχέση δασκάλας-μαθητή”. 

Σχετικά με  την κόρη του, Μαρίνα, ο ηθοποιός καλεσμένος στην εκπομπή της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θοδωρή Αναγνωστόπουλου, είχε αναφέρει: “Ήμουν 28 χρονών όταν γεννήθηκε η Μαρίνα. Καταλαβαίνω ότι ο χρόνος περνάει καλά από πάνω μου, αλλά βλέπω έναν κουρασμένο άνθρωπο. Πολλές φορές ξυπνάω και νομίζω ότι είμαι 60. Ψυχολογικά αισθάνομαι παιδί, αυτό με σώζει νομίζω, η ενέργεια”. 

Με την κόρη μου έχω μεγάλη καψούρα. Πολλές φορές νιώθω ότι μαθαίνω από την Μαρίνα. Νομίζω ότι αρχίζω και αφουγκράζομαι ότι η νέα γενιά είναι καλύτερη από εμάς.Έχουν γράψει ότι η κόρη μου είναι η σχέση μου. Ήταν σοκαριστικό. Ανέβασα μια φωτογραφία με την κόρη μου στο Instagram και μάλιστα θυμάμαι είχα βάλει και μια φωτογραφία που ήταν μωράκι. Και έγραφαν ότι είναι μαζί μου για τα λεφτά μου. Ποια λεφτά;”, είχε προσθέσει.

Την φωτογραφία από την ημέρα της βάπτισής του, την είχε ανεβάσει ο ίδιος ο Χρήστος Σπανός στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram,  στις 14 Μαΐου του 2023. Στη λεζάντα της ανάρτησης έχει γράψει: “Η φώτο είναι από την ημέρα της βάφτισής μου. Πολλά πολλά χρόνια πριν. Να σε χαίρομαι και να είσαι πάντα με ένα χαμόγελο στα χείλη. Σ αγαπώ”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ