Μπορείς να αναγνωρίσεις όλα τα σούπερ μόντελ; Το νέο εξώφυλλο του Vanity Fair

Ωδή στην αξεπέραστη ομορφιά των supermodels της παγκόσμιας μόδας όλων των δεκαετιών αποτελεί το εξώφυλλο του περιοδικού Vanity Fair.

Η Σίντι Κρόφορντ κάνει πολύ σπάνια σχόλια για τον πρώην της, Ρίτσαρντ Γκιρ

Μετά από δεκαετίες που κυριάρχησαν στα εξώφυλλα των περιοδικών τα supermodels ποζάρουν και πάλι στον φακό για το εξώφυλλο του περιοδικού, που φέρει τον τίτλο «Η μυθολογία της ομορφιάς». 

Στο εξώφυλλο του Vanity Fair φιλοξενούνται οι: Κρίστεν ΜακΜέναμι, Κρίστιν Τέρλινγκτον, Ναόμι Κάμπελ, Κλόντια Σίφερ, Σίντι ΚρόφορντΚάρλα Μπρούνι, Ελιζαμπέτα Ντεσί, Σαλόμ Χάρλοου, Πενέλοπε Τρι, Εύα Χερτζίκοβα, Λόρεν Χάτον, Ιμάν, Μίλα Γιόβοβιτς, Έλενα Κρίστενσεν, Τουίγκι, Άμπερ Βαλέτα, Πατ Κλίβελαντ, Στέφανι Σέιμπουρ, Κάρολιν Μέρφι, Κίρστεν Όουεν, Πολίνα Πορίζκοβα.

Σίντι Κρόφορντ εναντίον Όπρα Γουίνφρεϊ: Μου φέρθηκε σαν να ήμουν σκλάβα

Η συντάκτρια της ιταλικής έκδοσης του περιοδικού, Σιμόν Μαρτσέτι είπε για το εξώφυλλο: «Εκ των υστέρων, η αποχώρησή τους από το τοπίο της μόδας και η άφιξη μιας λιγότερο τέλειας ομορφιάς αντιπροσώπευαν την αρχή μιας αλλαγής».

Και συνέχισε: «Για πρώτη φορά, η ευθραυστότητα ξεπέρασε την τελειότητα, η ευαλωτότητα την εξουσία. Και εδώ βρισκόμαστε σήμερα: η επιστροφή των μοντέλων είναι η τελευταία πράξη μιας επανάστασης που επιτέλους κάνει ειρήνη με τη δική της ιστορία».

Ναόμι Κάμπελ: Έγινε για δεύτερη φορά μητέρα – «Ποτέ δεν είναι αργά»

«Αφού μάθαμε την τελευταία δεκαετία να εκτιμούμε διαφορετικά σώματα, σχήματα και ηλικίες, μια νέα έννοια της ομορφιάς σημειώνει πρόοδο: αυτή της ελευθερίας, του σεβασμού και της διαφορετικότητας», τόνισε η συντάκτρια.

Η Έλενα Κρίστενσεν Luigi & Iango @ 2b Management / Vanity Fair

Η Έλενα Κρίστενσεν Luigi & Iango @ 2b Management / Vanity Fair

Η Εύα Χερτζίκοβα Η Έλενα Κρίστενσεν Luigi & Iango @ 2b Management / Vanity Fair

Η Ναόμι Κάμπελ Η Έλενα Κρίστενσεν Luigi & Iango @ 2b Management / Vanity Fair

Η Ιμάν Η Έλενα Κρίστενσεν Luigi & Iango @ 2b Management / Vanity Fair

Η Τουϊγκι Η Έλενα Κρίστενσεν Luigi & Iango @ 2b Management / Vanity Fair

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ