Μπέκαμ – Πελτζ: Λαμπερός γάμος με διάσημους καλεσμένους

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ και η Νίκολα Πελτζ είναι πλέον παντρεμένοι. 

Ο πρωτότοκος γιος της Βικτόρια και του Ντέιβιντ Μπέκαμ και η ηθοποιός και κληρονόμος της οικογένειας Πελτζ αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης σε μια πολυτελή τελετή στο κτήμα της οικογένειάς της νύφης στο Palm Beach της Φλόριντα, το Σάββατο, ανέφερε η Daily Mail.

Το ζευγάρι είπε «I do» μπροστά στην οικογένεια και τους φίλους τους, συμπεριλαμβανομένων διάσημων καλεσμένων όπως οι Serena Williams, Eva Longoria, Gordon Ramsey, Rocco Ritchie, Gigi Hadid, Nicole Richie, Elizabeth Hurley, Tom Brady και  Gisele Bündchen.

Η 27χρονη νύφη εθεάθη να φορά μια δημιουργία του Οίκου Valentino, το οποίο επέλεξε με τη βοήθεια της στυλίστριας διασημοτήτων από τη Νέα Υόρκη, Leslie Fremar.

Μπρούκλιν Μπέκαμ: Η στιγμή της πρότασης γάμου στην αγαπημένη του

Η Νίκολα Πελτζ μοιράστηκε τον Ιούλιο του 2020 με διαδικτυακούς της φίλους τη στιγμή που ο αγαπημένος της Μπρούκλιν Μπέκαμ γονάτισε μπροστά της κάνοντάς της πρόταση γάμου και προσφέροντάς της το διαμαντένιο δαχτυλίδι αξίας 350.000 λιρών. Κάποια στιγμιότυπα ανέβασε και ο ίδιος ο Μπρούκλιν.

Ο μεγαλύτερος γιος του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ συνδέθηκε με τη Νίκολα Πελτζ, κόρη του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία και επενδυτή Νέλσον Πελτζ, μετά τον χωρισμό του έπειτα από εννέα μήνες σχέσης, με το μοντέλο Χάνα Κρος με την οποία είχαν θεαθεί πολλές φορές να καβγαδίζουν δημοσίως.

Στην ανάρτησή του έγραψε: “Δεν μπορώ να φανταστώ μια ζωή χωρίς εσένα μωρό μου, με κάνεις να νιώθω τόσο ξεχωριστός και με κάνεις να γελάω όλη την ώρα. Θα σε φροντίζω πάντα και θα φυλάω τα νώτα σου” και εκείνη: “Μπρούκλιν είσαι όλος μου ο κόσμος!”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ