Αθηναΐς Νέγκα: Δεν έχω ιδέα πως κόλλησα κορονοϊό – Με έχει ταλαιπωρήσει πολύ ο πυρετός – ΒΙΝΤΕΟ

Σε κατ’ οίκον περιορισμό βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Αθηναΐς Νέγκα καθώς, όπως είχε αποκαλύψει η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, νοσεί από κορονοϊό.

«Εγώ στο σαλονάκι ,μόνο που η φωτογραφία τραβήχτηκε στην αρχή της καραντίνας δηλαδή πριν από 12 χρόνια -τόσο δεν είμαστε μέσα; Είμαι στην κρεβατοκάμαρα μου τώρα. Με επισκέφτηκε κι έμενα ο παλιό ιός διαφορετικά δεν θα είχα πυρετό κάθε βράδυ δεν θα ένιωθα σαν να έχω φάει ξύλο. Ήπιο ξύλο βέβαια, διότι είναι πράγματι ήπια τα συμπτώματα μου. Έχω περάσει πολύ χειρότερες γρίπες στο πόδι, οι μαμάδες θα με καταλαβαίνουν όμως τώρα οφείλω να κάτσω κλεισμένη. Κότα.

Θα ακούσω την γενική οδηγία σύμφωνα με την οποία οποίος το περνάει χαλαρά -όσο νιώθει καλά- και δεν έχει προβλήματα, δεν χρειάζεται να κάνει τεστ, ώστε τα τεστ να είναι διαθέσιμα (δεν θα σχολιάσω επιλογές, ο καθένας ξέρει το ιστορικό του και τις ανησυχίες του) όμως θα εξαντλήσω και θα υπερβώ τις 14 ημέρες καραντίνας που μου συνέστησαν…. άραγε θα έρθει πάλι εκείνη η μέρα; Θα βγούμε; και όταν βγούμε, τι θα βρούμε;

Ίσως να έχουν νόημα αργότερα τα αξιόπιστα τεστ ανόσιας -αν υπάρξουν, ώστε κάποιοι να δουλέψουμε και να βοηθήσουμε εκείνους που έχουν ανάγκη… και τώρα λίγη ποίηση.

Διότι η κουλτούρα μας τρέφει -αν κ είναι αδύνατο, να ξέρετε, με την ζαλάδα του πυρετού, να διαβάσεις λογοτεχνικά αριστουργήματα -μέχρι toyboy στο netflix δηλαδή…» , σημείωνε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Τη Δευτέρα, η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για την περιπέτειά της εξαιτίας της νόσου στον Νίκο Ευαγγελάτο. «Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα ποτέ ότι θα κάνω ζωντανή σύνδεση από το κρεβάτι μου», είπε αστειευόμενη η Αθηναΐς Νέγκα.

«Στην αρχή νόμιζα ότι είναι μία γρίπη από αυτές που οι μαμάδες και οι μπαμπάδες περνάνε στο πόδι. Είχα δέκατα, με πονούσε ο λαιμός μου, είχα πολύ έντονους μυϊκούς πόνους. Όλο αυτό σταμάτησε μετά από 4-5 μέρες και νόμιζα ότι τελείωσε. Μετά άρχισα να έχω βήχα και να συνεχίζεται ο πυρετός», ανέφερε η παρουσιάστρια.

«Δεν πήγα να κάνω το τεστ, μίλησα με τον γιατρό μου και ο λόγος που δεν πήγα να κάνω είναι ότι τα τεστ δεν είναι για χόρταση. Δεν πήγα να κάνω το τεστ, έκατσα στα αβγά μου… Δεν έρχομαι σε επαφή με κανέναν. Προσπαθώ να έχω περιορισμένες επαφές και με τα παιδιά και με τον άντρα μου. Δεν έχουν αρρωστήσει εκείνοι. Δεν έχω ιδέα πώς το κόλλησα», πρόσθεσε.

«Έχω 8 ημέρες πυρετό, ευτυχώς όχι πολύ υψηλό, είναι κάτω από 38 συνήθως το βράδυ. Αυτό που δεν έχω ξαναζήσει εγώ είναι μία τέτοια διάρκεια. Δεν έχω ξαναζήσει αυτά τα συμπτώματα με αυτήν τη σειρά. Καταλαβαίνω γιατί μπορεί να εξαντλήσει έναν οργανισμό που έχει πρόβλημα γιατί τραβάει αυτή η υπόθεση», σημείωσε η Αθηναΐς Νέγκα τονίζοντας ότι ακολουθούσε τα μέτρα προστασίας. «Κυκλοφορούσα με αντισηπτικά, με γάντια, όλα τα σχετικά», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

«Δεν πρέπει να εφησυχάζουμε αλλά για τη μεγαλύτερη πλειοψηφία των ανθρώπων, αυτός ο ιός είναι μία μικρή ταλαιπωρία και όχι κάτι παραπάνω», κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ