Αρραβωνιάστηκε ο Johnny Depp

Αρραβωνιάστηκε ο Johnny Depp

Με ένα λαμπερό πάρτι στο Los Angeles γιόρτασαν τους αρραβώνες τους, μετά από τρία χρόνια σχέσης, οι Johnny Depp και Amber Heard.

Κάνοντας και επίσημο αυτό που «ψιθυριζόταν» από τα μέσα Ιανουαρίου, αφού η 27χρονη ηθοποιός απαθανατίστηκε με το μονόπετρο στο χέρι!

Το ζευγάρι κάλεσε περίπου 100 άτομα, μεταξύ των οποίων συγγενείς, φίλοι και celebrities, στο «Carondelet House» και… το γιόρτασαν δεόντως.

Οι προσκλήσεις ήταν σε μαύρους φακέλους με ασημί μονόγραμμα «A&J» από τα αρχικά των ονομάτων των δύο ηθοποιών, ενώ το πάρτι είχε «άρωμα» από την δεκαετία του 1920 και πολλούς… σωματοφύλακες.

Λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ, οι αρραβωνιασμένοι πέρασαν την βελούδινη κόκκινη τέντα που υπήρχε στην είσοδο, μαζί με την αδερφή της Amber, Whitney και τον 11χρονο γιο του Johnny, Jack.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το μενού περιελάμβανε σαμπάνια και πιάτα από την αμερικανική, μεξικάνικη και κορεατική κουζίνα, καθώς και επιλογές για χορτοφάγους όπως η Amber, τα οποία οι καλεσμένοι απόλαυσαν συνοδεία ροκ μουσικής, αλλά και ενός σαξοφωνίστα.

Μεταξύ των celebrity καλεσμένων ήταν οι Marilyn Manson, Steven Tyler και Ryan Adams, ενώ παρόντες ήταν και οι γονείς των δύο ηθοποιών.

Πάντως, το ζευγάρι κρατά επτασφράγιστο μυστικό τις λεπτομέρειες του επικείμενου γάμου, με τα διεθνή ΜΜΕ να αναφέρουν πως θα γίνει στο ιδιωτικό νησί του Depp, Little Hall’s Pond Cay, στις Μπαχάμες!

Πηγή: star.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ