Άρης Σοϊλέδης: Το σχόλιό του για το βλέμμα της Μαρίας Αντωνά στον τελικό του Survivor

Στον καναπέ της εκπομπής “Love it” κάθισε την Παρασκευή (8/7) ο Άρης Σοϊλεδης, ο οποίος “τερμάτισε” δεύτερος στο Survivor.

Ο ποδοσφαιριστής κλήθηκε να σχολιάσει το πολυσυζητημένο βλέμμα που έριξε η Μαρία Αντωνά στον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης, αμέσως μετά την ανακοίνωση του νικητή, ο οποίος δεν ήταν ο σύντροφος της, Άρης Σοϊλέδης, αλλά ο Στάθης Σχίζας.

«Όταν ο άνθρωπός σου, ο οποίος σου λείπει έξι μήνες έχει φτάσει στον τελικό σε ένα παιχνίδι μέσα στο οποίο έχει περάσει όσα έχει περάσει, έχει δεχθεί όλα αυτά που έχει δεχθεί και ακούς πως δεν είναι ο νικητής, τι περιμένεις; Αν η Μαρία χοροπηδούσε και γελούσε δεν θα σχολιαζόταν χειρότερα; Είχε μια πολύ φυσιολογική αντίδραση και επειδή γνωρίζω πολύ καλά την Μαρία – όσο κανένας άλλος – καταλαβαίνω ότι αυτό το ύφος, το βλέμμα της δεν είναι κακία, δεν είναι θυμός. Έψαχνε να βρει εμένα να δει πώς θα αντιδράσω. Σε καμιά περίπτωση η Μαρία δεν κοιτούσε έτσι τον Στάθη ή την Αλεξάνδρα. Ως ζευγάρι βλέπουμε πάντα το καλό. Ποτέ δεν έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που βλέπουν το κακό. Χαιρόμαστε με τη χαρά του άλλου», εξήγησε ο Άρης Σοϊλέδης.

Σχετικά με τα όσα είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πως το ζευγάρι δεν ακολούθησε μετά τον τελικό, στην έξοδό για ποτό, ο Άρης Σοϊλέδης διευκρίνισε ότι εκείνος έκανε αρχικά την πρόταση, ωστόσο, επειδή ήθελε να περάσει χρόνο με την Μαρία Αντωνά, αλλά και γιατί ήταν κουρασμένος, αποφάσισαν να γυρίσουν σπίτι.

Δείτε το απόσπασμα με τα όσα είπε ο Άρης Σοϊλέδης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ