Απόστολος Γκλέτσος για το #metoo: Ωφέλησε και τους θύτες γιατί θα μπορούσαν να έχουν πάρει μια ζωή

Απόστολος Γκλέτσος

Στην κάμερα του «Πρω1νού» μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος αναφέρθηκε στο κίνημα #metoo, σχολίασε τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, όμως απέφυγε να μιλήσει για την προσωπική του ζωή

«Ήταν ένα απόστημα που έπρεπε να σπάσει σίγουρα υπέρ των θυμάτων αλλά τελικά έσπασε και υπέρ αυτών των ανθρώπων γιατί που θα φτάνανε» είπε ο Απόστολος Γκλέτσος για το κίνημα #metoo.

Και εξήγησε ότι “ωφέλησε” τους θύτες, καθώς θα μπορούσαν να φτάσουν σε κάτι χειρότερο, όπως να έχουν αφαιρέσει μια ζωή.

«Μέσα στην τρέλα τους, μέσα σε αυτό το απίστευτο πράγμα που συνέβη μέσα στο κρανίο τους, θα μπορούσαν ακόμα και από λάθος να έχουν φτάσει και σε αυτό» ανέφερε.

Απόστολος Γκλέτσος: Ό,τι πει η δικαιοσύνη

Αναφερόμενος στις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη ο γνωστός ηθοποιός τόνισε πως: «Δεν θα τον κρεμάσουμε, κανέναν δεν θα κρεμάσουμε.

Υπάρχει μια συνθήκη για να μπορέσουμε να ζήσουμε και αυτή λέγεται κοινωνία, που έχει νόμους. Ό,τι πει η δικαιοσύνη».

Μιλώντας για τη θεατρική παράσταση που ανέβασε ο Δημήτρης Λιγνάδης μέσα στις φυλακές, ο Απόστολος Γκλέτσος ανέφερε ότι «οι φυλακές δεν είναι μόνο τιμωρία, είναι και τιμωρία. Εφόσον το προβλέπει το σωφρονιστικό σύστημα, βεβαίως και να κάνει θεατρική παράσταση».

Όσον αφορά στην προσωπική ζωή του και τη νέα σχέση του, ο Απόστολος Γκλέτσος δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο. «Δεν θέλω να σας πω κάτι γι’ αυτό» είπε.

πηγή φωτογραφίας: intime
Exit mobile version