Αποστόλης Τότσικας: Η συγκίνηση και τα δάκρυα στον τηλεοπτικό αέρα

Συγκινημένος εμφανίστηκε ο Αποστόλης Τότσικας στη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής, μιλώντας για την εμπειρία που είχε στα πρόσφατα ταξίδια του στο Ιράν. Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του αναφερόμενος στην ποιότητα των ανθρώπων που είχε την ευκαιρία να συναντήσει κατά τη διάρκεια των ταξιδιών αυτών, που έκανε με αφορμή την συμμετοχή του σε μία σειρά εποχής.

Ο Απόστολος Τότσικας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον, τήν Μεσημβρίαν» το μεσημέρι της Τρίτης. Εξήγησε αρχικά ότι «είχα επιλεγεί για μία σειρά εποχής στο Ιράν, το Salman Farsi, που είναι η ιστορία του ανθρώπου που έφερε το Ισλάμ στην Περσία. Εγώ κάνω έναν διοικητή του βυζαντινού στρατού. Είναι συγκλονιστικό το πώς δουλεύουν αυτοί οι άνθρωποι. Το Χόλιγουντ είναι σχεδόν αστείο μπροστά τους».

Όπως είπε, τα γυρίσματα έγιναν σε δύο τμήματα κι έτσι ο ίδιος επισκέφτηκε το Ιράν τα δύο τελευταία καλοκαίρια. «Εγώ αυτό που είδα είναι ότι οι άνθρωποι είναι συγκλονιστικοί. Λατρεύουν τους Έλληνες και γενικά τον κόσμο» είπε ο ηθοποιός. Όταν ερωτήθηκε από την Τζένη Μελιτά για το πώς αντιμετωπίζουν τις γυναίκες, ο Αποστόλης Τότσικας τόνισε: «Είχαμε γυναίκες στο crew. Όταν είσαι σε ένα καταπιεστικό καθεστώς, από ένα σημείο και μετά βρίσκεις ρωγμές να υπάρχεις. Εγώ αυτό που είδα είναι ότι δεν το θέλουν καθόλου αυτό που συμβαίνει».

Μην μπορώντας να κρύψει την συγκίνησή του, είπε μετά πως «αυτή η εξέγερση που γίνεται ελπίζω να πάει καλά, για να ανοίξει το πράγμα και να ταξιδέψει ο υπόλοιπος κόσμος σε αυτή τη χώρα. Είναι συγκλονιστικό το μέρος και φοβεροί οι άνθρωποι. Είναι πολύ κρίμα αυτό που τους συμβαίνει». «Είναι φανταστικός λαός και οι άνθρωποι είναι πολύ πιο μπροστά απ’ ότι νομίζουμε. Θέλουν χρόνια τώρα την αλλαγή», είπε ο Αποστόλης Τότσικας σκουπίζοντας τα δάκρυά του, ενώ ζήτησε συγγνώμη για την συγκίνησή του.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ